سرخط خبرها
  • قاچاق پوشاک بیش از ۳ میلیارد برآورد می‌شود/ ورود پوشاک به کالابرگ در دست بررسی است
  • ثبت تردد بیش از ۳ میلیون زائر از مرزهای اربعینی کشور
  • شکست استقلال مقابل فولاد در دیداری تدارکاتی/ احمدی مصدوم شد
  • گفت‌وگوی مردمی پزشکیان در روزهای آینده پخش می‌شود
  • مقام نظامی: برنامه گسترده‌ای برای پاسخ به دیوانگی آمریکا آماده کرده‌ایم
  • پرونده بوسنیایی‌ها دست از سر استقلال برنمی‌دارد
  • عملیات فرار از هرمز غیرممکن شد
  • خط تلفن ثابت و بسته مکالمه رایگان برای زائران اربعین
  • سپاه: کشورها بدانند تنگه هرمز بسته است و عبور از آن تنها با هماهنگی ما امکان‌پذیر است
  • شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست
  • ساخت مسکن حمایتی در منطقه آزاد چابهار کلید خورد
  • علوی: تاج از نامه ممبینی به AFC اطلاع نداشت/ مقصران معرفی می‌شوند
  • پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند
  • آیین‌نامه جدید نیروهای شرکتی، اختلاف دولت و مجلس بر سر حذف واسطه‌ها
  • نظام پزشکی: تعرفه‌های درمانی هنوز ۴۵ درصد با هزینه‌های واقعی فاصله دارد
  • غرق‌شدن مرد ۳۳ ساله در سد آزادگان اهر
  • کسوت فوتبال: مشکلات استقلال بیشتر از سایر تیم‌هاست
  • هر فرد سالم می تواند سالانه ۴ بار خون بدهد
  • بازار موتورسیکلت در مسیر صعود قیمت، تعمیر جای خرید را گرفت
  • ۴ بیمارستان در مسیر نجف تا کربلا فعال شدند

خبرگزاری موج گزارش می دهد؛

توهم عجیب اروپا در مورد ایران/ وقتی اروپا جنگ علیه ایران را وارونه جلوه می دهد!

بخش اعظم مواضع سران اروپا در مورد ایران بیش از اینکه ناشی از واقعیت های میدانی باشد، ریشه در تلاش های رهبران اروپایی در تحریف مسائل مرتبط با ایران دارد.

اروپا
به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج

، به تازگی شاهد یک اتفاق عجیب در رابطه با مسائل مرتبط با کشورمان بوده ایم. ماجرا از این قرار است که اتحادیه اروپا در بیانیه ای خواستار آن شده که ایران به اقدامات خود که جنگ در منطقه را تداوم می بخشند خاتمه دهد! این اتحادیه همچنین تحریم هایی را هم علیه کشورمان وضع کرده است. 

طرح این موضع از سوی اتحادیه اروپا در شرایطی انجام شده که ایران در مدت اخیر در چندین نوبت هدف حملات و اقدامات تجاوزکارانه آمریکا و رژیم اشغالگر قدس بوده است. این معادله از چند منظر قابل تامل است. 

اول اینکه باید از رهبران اروپایی پرسید آیا واقعا توقع دارند ایران زمانی که مورد تجاوز قرار می گیرد سکوت کند؟ آیا آن ها توقع دارند که ایران تسلیم درخواست های زیاده خواهانه کاخ سفید شود تا آن ها کشورمان را به ادعای خود صلح طلب بدانند؟ آیا این درخواست زیادی است که ایران تاکید دارد با کشورمان از موضع احترام برخورد شود؟ همین سوال های ساده بیانگر این واقعیت هستند که اروپا در معادله ایران به کل بر واقعیت ها چشم بسته است. 

نکته دوم اینکه به نظر می رسد بخش اعظم مواضع اروپایی ها علیه ایران مصرف داخلی دارد و بر آن است تا واقعیت های مرتبط با کشورمان را وارونه جلوه دهد. در حقیقت، در فضایی که منافع اروپا با اشغالگران صهیونیست و همچنین آمریکایی ها درهم تنیده است، سران اروپا راهی پیش روی خود نمی بینند جز اینکه با تحریف مسایل مرتبط با ایران، هم برای اسراییل و آمریکا خوش رقصی کنند و هم مانع از انفجار اعتراضات داخلی علیه خود شوند. 

و در نهایت اینکه اروپایی ها در شرایطی دست به طرح مواضع خصمانه علیه ایران می زنند که کشورمان اهرم های متعددی برای مجازات آن ها در منطقه غرب آسیا دارد. تسلط ایران بر تنگه هرمز و در عین حال نفوذ منطقه ای قابل توجه کشورمان در غرب آسیا، می توانند چالش های جدی را پیش روی رهبران اروپا قرار دهند. این موضوع خود از تغییر بسیاری از معادلات در وضعیت کنونی و البته آینده به نفع ایران حکایت دارد. پایداری کنونی ایران در برابر دشمنان نیز تضمین کننده منافع و امنیت ملی کشورمان در بلندمدت خواهد بود. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه