سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

هیات حماس برای مذاکرات آتش‌بس وارد قاهره شد

هیات بلندپایه رهبری جنبش حماس، به ریاست خلیل الحیه رئیس این جنبش در نوار غزه، عصر امروز جمعه وارد قاهره، پایتخت مصر شد.

خلیل الحیه
به گزارش خبرگزاری موج

، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» در بیانیه‌ای اعلام کرد هیات بلندپایه رهبری جنبش حماس، به ریاست دکتر خلیل الحیه، رئیس این جنبش در نوار غزه، عصر امروز جمعه وارد قاهره، پایتخت مصر شد. قرار است دور جدیدی از مذاکرات برای چندین روز از فردا (شنبه) آغاز شود.

بنا به اعلام جنبش حماس،‌ این هیاQت که متشکل از زاهر جبارین، مسئول جنبش در کرانه باختری و اعضای دفتر سیاسی، حسام بدران و دکتر غازی حمد است، با مقامات مصری و برادران میانجی دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

هدف از این دیدارها، تکمیل اجرای مرحله اول توافق آتش‌بس، توقف تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و یافتن سازوکارهای مناسب برای ورود به مرحله دوم توافق است.

علاوه بر این، هیات حماس قرار است با گروه‌ها و جناح‌های فلسطینی نیز ملاقات کند. این دیدارها با هدف ارائه یک موضع ملی یکپارچه در خصوص مسائل مختلف و توافق بر سر راه‌های مقابله با چالش‌هایی که ملت فلسطین با آن روبروست، انجام خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه