طرح اسرائیل برای ترور خلیل الحیه در ماه‌های اول جنگ افشا شد

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی فاش کرد که این رژیم در ماه‌های اول جنگ تلاش برای ترور رئیس جنبش حماس در نوار غزه را لغو کرد.

خلیل الحیه
به گزارش خبرگزاری موج

، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی کان ۱۱ گزارش داد این رژیم در ماه‌های اول جنگ قصد داشت «خلیل الحیه» رئیس کنونی حماس در غزه را در بیروت ترور کند، اما در لحظه آخر این تصمیم لغو شد.

این رسانه تاکید کرد قرار بود به محض رسیدن خلیل الحیه به فرودگاه بیروت مورد حمله هوایی قرار گرفته و ترور شود. دستگاه‌های امنیتی در حال نظارت بر وی و آماده برای پرتاب بمب‌ها بودند، اما این حمله در لحظه آخر به دلیل عدم اطمینان از مکان وی لغو شد.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی ۹ سپتامبر گذشته حملاتی را به نشست رهبران جنبش حماس در دوحه که در حال مذاکره درباره پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس در غزه بودند انجام دادند، اما هیئت مذاکره کننده حماس از این حمله جان سالم به در برد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه