سرخط خبرها
  • غلامرضا فرخی نخستین طلایی ایران شد
  • حراج شمش طلا پنجم آبان برگزار می‌شود
  • از مسافرکشی تا ۶ جنایت به خاطر پول
  • فروش کیلویی راه‌حلی برای شفافیت قیمت نان
  • مرگ تلخ یک قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر تصادف جاده‌ای در محور پاسارگاد – شیراز
  • شهریه میلیاردی برای دیپلم خارجی؛ فریب مدارس آنلاین را نخورید
  • اسامی پذیرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی اعلام شد
  • کارشکنی امارات مانع اعزام جودوکاران ایران شد
  • خبر اخراج ۳۵۰ کارگر پسماند شهرداری تهران کذب است
  • آموزش‌وپرورش مازندران پیگیر حادثه خونریزی مغزی دانش آموز تنکابنی/ «رایان» عمل جراحی شد
  • قالیباف: آماده‌ایم پاسخی خارج از تصور به دشمن بدهیم/ عبور از زمستان پیش رو نیازمند بسیج ملی است
  • برنامه‌ریزی برای فاز جدید واگذاری زمین در شهر‌های کوچک و میانی
  • کیفرخواست بلاگر هتاک اینستاگرامی صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد
  • کاهش ۱۱.۵ میلیون مراجعه حضوری به ادارات با توسعه دولت الکترونیک/ «ایران‌پاس»

آمریکا مدعی پیشرفت مذاکرات لبنان و رژیم صهیونیستی شد

وزارت خارجه آمریکا با اشاره به روند مذاکرات میان لبنان و رژیم صهیونیستی مدعی شد گفت‌وگوها در مسیر دستیابی به یک توافق جامع در حال پیشرفت است.

وزارت خارجه آمریکا
به گزارش خبرگزاری موج

، وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای ادعا کرد که روند مذاکرات میان لبنان و رژیم صهیونیستی به سمت دستیابی به یک توافق جامع در حال پیشرفت است.

این وزارتخانه با بیان اینکه پیشرفت‌های مستمری در ابعاد سیاسی و امنیتی میان دو طرف حاصل شده، تأکید کرد: «در تلاش هستیم بر ناکامی‌های ۲۰ سال گذشته غلبه کنیم.»

وزارت خارجه آمریکا همچنین مدعی شد مذاکرات در مسیر توافقی جامع پیش می‌رود که هدف آن «بازگرداندن حاکمیت لبنان» و در عین حال «تضمین امنیت اسرائیل» است.

واشنگتن در ادامه بر نقش خود در این روند تأکید و اعلام کرد: «ما متعهد به تسهیل مذاکرات تاریخی میان اسرائیل و لبنان هستیم.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که دور جدید مذاکرات مستقیم میان لبنان و رژیم صهیونیستی با میانجی‌گری آمریکا در واشنگتن در جریان است و همزمان تجاوزات و حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف لبنان ادامه دارد.

پیش از این منابع ریاست‌جمهوری لبنان اعلام کرده‌بودند که گفت‌وگوهای جاری میان لبنان و رژیم صهیونیستی در واشنگتن با وجود فضای جدی و تلاش‌های میانجی‌گری آمریکا، در نخستین روز به توافق نهایی منجر نشده و رایزنی‌ها روز چهارشنبه ادامه می‌یابد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه