سرخط خبرها
  • موش منجمد ۳۰۰ هزار تومان/ تهران در صدر بازار فروش حشرات
  • پنجمین رویداد ملی جایزه امیر؛ از استقبال ۱۱۰۰ نفری تا معرفی برگزیدگان
  • برد پرگل فوتبال نابینایان ایران؛ هندبا ۵ گل شکست خورد
  • آخرین وضعیت پرونده کارت‌های بازرگانی/ فقط ۱۳ بانک کفایت سرمایه دارند
  • افزایش مبلغ کالابرگ مشمولان در مهرماه اجرا می‌شود
  • رضا شفیعی‌جم بازیگر مطرح کشور: حالم خوب است
  • وزیر صمت: افزایش تولید خودرو، ارتقای کیفیت دو اولویت صنعت خودرو است
  • دبل طلایی و نقره‌ای ایران در پرتاب وزنه؛ علیپور رکورد زنی کرد، اولاد دوم شد
  • شبکه «شاد» با افزودن ۳۰۰ سرور جدید تقویت شد
  • فرزوان : مخالف ورود خودروهای لوکس به کشور هستم
  • رسیدگی به پرونده‌های تاخیر در واردات به اتاق بازرگانی واگذار می‌شود
  • چهار دکل حفاری فراساحلی به ناوگان نفت فلات قاره افزوده می‌شود
  • جهش ۲۳۳ درصدی جابجایی ریلی بندر شهید رجایی در اوج جنگ تحمیلی
  • تخلف ۴۷ دستگاه در پرداخت حقوق بیش از سقف قانونی کارکنان دولت
  • اعتبار خرید تضمینی گندم تسویه شده است
  • سخنگوی سپاه: دنیا خواهد دید چه خواهد شد!
  • پرسپولیس ۳ - ۰ مس شهر بابک/ تثبیت صدرنشینی شاگردان تارتار
  • ۳۹ عامل اصلی، مرتبط و تخریب‌گر اموال مردم در قزوین بازداشت شدند
  • تشییع پیکر سیروس ابراهیم زاده در خانه هنرمندان
  • آیلار جامی، نخستین طلای کاروان ایران در ناگویا را کسب کرد

دولت چین به ائتلاف‌سازی ژاپن و فیلیپین واکنش نشان داد

​در پی رایزنی‌های اخیر رهبران ژاپن و فیلیپین درباره همکاری‌های دریایی و امنیتی، چین با افزایش حضور گارد ساحلی خود در آب‌های شرق تایوان به این تحرکات واکنش نشان داد؛ اقدامی که نشانه‌ای از حساسیت فزاینده پکن نسبت به شکل‌گیری همکاری‌های جدید امنیتی در پیرامون مناطق مورد مناقشه دریایی ارزیابی می‌شود.

کشتی چینی
به گزارش خبرگزاری موج

، خبرگزاری رویترز با انتشار این خبر افزود: چین از مذاکرات دریایی ژاپن و فیلیپین خشمگین بوده و بدون ارائه جزئیاتی، اقدام به استقرار گارد ساحلی خود واقع در آب‌های شرق تایوان کرده است، اقدامی که با اعتراض مقامات این جزیره مواجه شده.

بنابراین گزارش گارد ساحلی چین روز دوشنبه (امروز به وقت محلی) اعلام کرد که در واکنش به برنامه‌های ژاپن و فیلیپین برای آغاز مذاکرات تعیین مرزهای دریایی که با مناطق مورد ادعای چین همپوشانی دارد، گشت‌های «اجرای قانون» را در آب‌های شرق تایوان انجام داده است.

تایوان با محکوم کردن این اقدام ، با این حال اعلام کرد که تنها دو فروند کشتی چینی را در جنوب شرقی خود مشاهده کرده که وارد آب‌های ممنوعه نشده‌اند.

فردیناند مارکوس رئیس جمهوری فیلیپین مورخ سه شنبه ۵ خرداد تا هشتم خرداد ماه ۱۴۰۵ به مدت چهار روز به ژاپن سفر کرد.

وی درجریان سفر با سانائه تاکایچی نخست وزیر ژاپن درمورد همکاری های دفاعی بین دو کشور در مواجه با قدرت نظامی چین در منطقه هند واقیانوسیه به گفت و گو پرداختند.

درهمین حال نشریه گلوبال تایمز نیز در خصوص این سفر نوشت: سفر مارکوس به توکیو نشان دهنده قصد مانیل برای بهره‌برداری از منابع بستر دریا در اطراف جزیره تایوان و دخالت در امنیت دریایی چین است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه