سرخط خبرها
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان
  • همتی: نرخ تورم ماهانه تیرماه تقریباً نصف شد
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز

آمریکا برای واردات خودروهای متصل ولوو مجوز داد

ولوو کارز روز سه‌شنبه اعلام کرد که از دولت آمریکا مجوزی دریافت کرده که به آن اجازه می‌دهد به واردات و فروش خودروهای مجهز به «فناوری متصل» چینی در این کشور ادامه دهد.

ولوو
به گزارش خبرگزاری موج

، در ژانویه ۲۰۲۵، دولت قبلی آمریکا، قوانینی را نهایی کرد که عملا ورود تقریبا همه خودروها و کامیون‌های چینی به بازار آمریکا را ممنوع ‌کرد، که این اقدام، بخشی از تلاش برای مقابله با نرم‌افزار و سخت‌افزار خودروهای چینی بود.

این قوانین شامل ممنوعیت اکثر نرم‌افزارهای توسعه‌یافته و کنترل شده توسط چین بود که از مارس ۲۰۲۶ برای مدل سال ۲۰۲۷ اعمال شد و شرکت‌هایی را که مالکیت قابل توجهی از سوی چینی‌ها داشتند، پوشش می‌داد. قانون‌گذاران پیشنهاد داده‌اند که این قوانین حتی سخت‌تر شوند.

در سال ۲۰۲۵، ولوو کارز ۱۲۱ هزار و ۶۰۰ دستگاه خودرو در آمریکا فروخت که نسبت به سال قبل از آن،  ۲.۹ درصد کاهش داشته است.

ولوو کارز در سپتامبر، اعلام کرد تا پایان دهه، تولید یک مدل خودروی هیبریدی جدید را در آمریکا آغاز خواهد کرد. این مدل جدید برای بازار آمریکا طراحی خواهد شد و به ولوو کمک می‌کند تا قدرت تولیدش را در کارخانه کارولینای جنوبی افزایش دهد.

در آوریل ۲۰۲۵، هاکان ساموئلسون، مدیرعامل ولوو کارز، گفت: این خودروساز، خودروهای بیشتری در آمریکا تولید خواهد کرد و قصد دارد تولید شاسی‌بلند محبوب سایز متوسط «ایکس سی ۶۰» (XC۶۰) خود را در اواخر سال ۲۰۲۶ در کارولینای جنوبی آغاز کند.

ولوو که مدت‌ها به عنوان پیشگام خودروهای برقی با هدف حذف تدریجی تمام مدل‌های غیربرقی تا سال ۲۰۳۰ شناخته می‌شد، سال گذشته مسیرش را تغییر داد و اعلام کرد که خودروهای هیبریدی همچنان بخشی از مدل های آن خواهند بود.

در حال حاضر ولوو کارز تمام خودروهایش به جز شاسی‌بلند برقی «ای ایکس ۹۰» (EX۹۰) که در کارولینای جنوبی مونتاژ می‌شود را از اروپا به آمریکا وارد می‌کند. این خودروساز سوئدی قبلا از چین نیز خودرو وارد می‌کرد، اما پس از اعمال تعرفه‌ها بر خودروهای تولید چین، واردات خودرو از چین را متوقف کرد.

بر اساس گزارش رویترز، ولوو اعلام کرد وزارت بازرگانی آمریکا پس از مذاکرات سازنده با سازمان‌های دولتی در مورد مدیریت، فناوری و امنیت داده‌های ولوو کارز، مجوز خاصی به این خودروساز داده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه