سرخط خبرها
  • ثبت‌نام آزمون دانشگاه ادیان تمدید شد
  • پاداش ۳۰۰ میلیون تومانی برای افشای ماینرهای غیرمجاز
  • کمیته ویژه وزارت نیرو برای آینده اجتماعی آب و برق
  • بازگشت ۴۴ هکتار زمین دولتی به بیت‌المال
  • پرداخت غرامت‌های تأییدشده کشاورزان هفتگی شد
  • قطار خرمشهر ـ شلمچه برای اربعینی‌ها به حرکت درآمد
  • بازگشت ستاره آلبانیایی به استقلال با جیب پر
  • ولاگ افتتاح زیرگذر میدان سپاه تهران و اهدای خودرو
  • ایران صاحب مگا ترمینال فرودگاهی می‌شود
  • قتل ۲ سالمند به دست پرستار خدماتی/ اعتراف پس از دیدن تصاویر دوربین
  • احمدی: بیرانوند سرباز شود، وارد مذاکره می‌شویم/ از حسینی شکایت می‌کنیم
  • قالیباف: اکبر عبدی حلاوت هنر اصیل را به خانه‌ها آورد
  • مهاجرانی گرانی بنزین را رد کرد
  • زاکانی: افتتاح ۱۰ پروژه اصلاح تقاطعی تا آخر سال
  • بیماری تب‌ مالت در ۵ استان پیشتاز است
  • خط‌ونشان پلیس: تردد موتوری‌ها در خط ویژه ممنوع شد
  • پیکان پیشنهاد ویژه دقیقی را رد کرد/یک استقلالی در آستانه ‌نشستن روی نیمکت آلومینیوم
  • پیام تسلیت آیت الله عاملی در پی درگذشت اکبر عبدی هنرمند بزرگ اردبیلی
  • مرز سومار از امروز آماده میزبانی زائران است
  • مطالبه بررسی حضور فرماندار تنکابن در کافه‌ حاشیه‌ساز

دستیار پوتین بر همکاری چین و روسیه در زمینه هوش مصنوعی تاکید کرد

دستیار رئیس جمهوری روسیه در آستانه سفر وی به پکن، بر همکاری بین دو کشور در زمینه‌ زیرساخت، انرژی و هوش مصنوعی تاکید کرد.

کریل دیمیتریف
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از راشاتودی، کریل دیمیتریف، رئیس صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه در بیانیه ای در آستانه سفر ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه به پکن اعلام کرد: چین یک شریک راهبردی برای روسیه به شمار می‌رود و در حال حاضر بیش از ۹۰ پروژه در چارچوب کمیسیون مشترک دولتی همکاری‌های سرمایه‌گذاری روسیه و چین در دست اجرا است؛ پروژه‌هایی که ارزش کلی آن‌ها به ۱۸ تریلیون روبل (حدود ۲۵ میلیارد دلار) می‌رسد و بخش‌های زیرساخت، انرژی و خدمات لجستیکی را دربرمی‌گیرد.

وی افزود: ما اکنون شاهد یک سرمایه‌گذاری مشترک جامع میان روسیه و چین هستیم. بدون تردید، روسیه از مزیت‌های رقابتی قدرتمند فراوانی برخوردار است. این مزایا تنها به منابع سنتی ما محدود نمی‌شود. روسیه از نظر ذخایر منابع طبیعی در جهان پیشتاز است، بلکه فراتر از آن، توانایی تأمین ارزان‌ترین انرژی جهان برای هوش مصنوعی را نیز دارد. به همین دلیل ما با شرکای چینی درباره پروژه‌هایی در زمینه هوش مصنوعی، خدمات لجستیکی و زیرساختی در تماس هستیم.

وی با بیان اینکه صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه در بیش از ۵۰ پروژه مشترک میان مسکو و پکن سرمایه‌گذاری کرده است، گفت: از جمله این پروژه‌ها می‌توان به نخستین پل ریلی میان روسیه و چین، فرودگاه پولکووو و چندین پروژه دیگر اشاره کرد.

دیمیتریف همچنین اعلام کرد که در جریان سفر پوتین به پکن، سه پروژه مشترک جدید و مهم در حوزه هوش مصنوعی معرفی خواهد شد.

پیشتر، کرملین در بیانیه‌ای اعلام کرده بود رئیس‌ جمهوری روسیه به دعوت شی جین پینگ همتای چینی خود ۱۹ و ۲۰ مه (۲۹ و ۳۰ اردیبهشت) سفری رسمی به چین خواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه