کایا کالاس نسبت به پیامدهای تداوم بسته ماندن تنگه هرمز هشدار داد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نسبت به تداوم پیامدهای زیانبار بسته ماندن تنگه هرمز برای اقتصاد این قاره هشدار داد.

کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا
به گزارش خبرگزاری موج

، «کایا کالاس»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نسبت به تبعات اقتصادی زیانبار بسته ماندن تنگه هرمز از جمله قیمت‌های بالای انرژی در اروپا و آسیا اظهار نگرانی کرد.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» کالاس در گفتگو با خبرنگاران در جریان سفرش به کشور برونئی عنوان کرد بسته ماندن تنگه هرمز یک «سابقه خطرناک» ایجاد کرده است. هیچ کدام از کشورهای ما نمی‌تواند تحمل کند که در چشم‌انداز جهانی کنونی تنها بماند.

این مقام ارشد اروپایی که در نشست وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا-آ.سه.آن در برونئی شرکت کرد همچنین بدون اشاره به اینکه انسداد تنگه هرمز از تبعات تجاوزگری ایالات متحده و رژیم صهیونیستی علیه ایران است، بیان داشت: «آزادی دریانوردی باید همچنان به دور از هیچ گونه مانعی باشد وگرنه باعث ایجاد سابقه خطرناک در جای دیگری از جهان خواهد شد.»

او با اشاره به جنگ متجاوزانه علیه ایران عنوان کرد: «با گذشت ۲ ماه از جنگ ایران، تلاش‌های دیپلماتیک هنوز هیچ تحولی در پی نداشته‌اند. قیمت‌های بالای انرژی هم به اروپا و هم به آسیا آسیب خواهد زد.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حالی که به همراه وزیر امور خارجه برونئی در یک کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد ادامه داد: «در چشم‌انداز جهانی فعلی هیچ یک از کشورهای ما نمی‌تواند تنها ماندن را تحمل کند. اتفاقاتی که در خاور میانه رخ می‌دهند هر چه بیشتر این واقعیت را شفاف می‌کنند.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه