نواف سلام نسبت به عدم تقابل با حزب الله اذعان کرد

نخست‌وزیر لبنان با طرح این ادعا که در سفر به آمریکا برای تحقق یک هدف اساسی یعنی عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان تلاش می‌کند، گفت که در پی رویارویی با حزب الله نیست.

نواف سلام
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از الجزیره، نواف سلام نخست‌وزیر لبنان در نشست خبری مشترک با امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه در پاریس گفت: با یک هدف آشکار یعنی عقب نشینی کامل نظامیان اسرائیلی از لبنان به آمریکا سفر خواهیم کرد.

نواف سلام در ادامه سخنانش و بدون درس گرفتن از خسارت هایی که به علت نقض های مکرر آتش بس از سوی رژیم اشغالگر به لبنان وارد شده است، افزود: ما به پیروی از مسیر دیپلماسی از طریق مذاکره مستقیم با اسرائیل ادامه خواهیم داد. مذاکرات با اسرائیل دشوار خواهد بود و به حمایت مؤثر شرکا نیاز دارد.

وی همچنین گفت که «ما به دنبال رویارویی با حزب‌الله نیستیم» و مدعی شد «در عین حال اجازه نمی‌دهیم حزب الله ما را بترساند».

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه