ونس همراه ویتکاف و کوشنر وارد پاکستان شد

«جی دی ونس»معاون رئیس‌جمهور آمریکا به‌منظور شرکت در مذاکرات اسلام‌آباد، وارد پایتخت پاکستان شد و مورد استقبال مقام‌های ارشد این کشور قرار گرفت.

جی‌دی ونس
به گزارش خبرگزاری موج

، ونس به همراه استیو ویتکاف و جرد کوشنر فرستادگان ویژه دولت آمریکا در بدو ورود در پایگاه هوایی «نورخان» اسلام‌آباد از سوی محمد اسحاق دار معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه،ژنرال عاصم منیر فرمانده ارتش و محسن نقوی وزیر کشور پاکستان مورد استقبال قرار گرفت.

براساس اعلام وزارت امور خارجه پاکستان، این هیات برای شرکت در دور جدیدی از گفت‌وگوها با هدف بررسی تحولات منطقه‌ای و تلاش برای دستیابی به راهکارهای پایدار وارد اسلام‌آباد شده است.

در این دیدار، مقام‌های پاکستانی ضمن استقبال از حضور معاون رئیس‌جمهور آمریکا، بر اهمیت تداوم همکاری‌ها برای تحقق صلح و ثبات پایدار در سطح منطقه و جهان تأکید کردند. طرف پاکستانی همچنین آمادگی خود را برای ایفای نقش تسهیل‌گر در مسیر دستیابی به راه‌حلی پایدار برای بحران‌های جاری اعلام کرد.

این سفر در حالی انجام می‌شود که اسلام‌آباد در هفته‌های اخیر تلاش کرده است نقش فعال‌تری در تحولات دیپلماتیک منطقه ایفا کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه