خبرگزاری موج گزارش می دهد؛
توطئه بزرگ آمریکا و اسراییل علیه مقاومت لبنان/ حقیقت ماجرا چیست؟
رژیم اشغالگر قدس با نقض مفاد آتش بس دو هفته ای و حمله به لبنان سعی دارد این گزاره را القا کند که ایران نباید بخاطر لبنان روند آتش بس را خراب کند. موضوعی که سعی در ایجاد شکاف های داخلی در ایران و جبهه مقاومت دارد.
، به تازگی و تنها اندکی پس از حصول توافق آتش بس دو هفته ای در قالب جنگ رمضان شاهد بوده ایم که اشغالگران اسراییلی برخلاف توافق مذکور اقدام به حمله علیه لبنان و حزب الله کرده اند.
موضوعی که با انتقادات گسترده ای همراه شده با این حال واقعیت این است که توطئه ای بزرگ در پشت پرده این اقدام صهیونیست ها در جریان است.
به نظر می رسد اسراییل این حرکت را کاملا با هماهنگی با آمریکا انجام می دهد. هدف اصلی نیز این است که در جبهه مقاومت ایجاد شکاف شود. کما اینکه معاون رییس جمهور آمریکا هم گفته که ایران نباید بخاطر لبنان به توافق آتش بس ضربه بزند.
آمریکایی ها و صهیونیست ها سعی در القای این گزاره غیرواقعی دارند که ایران٬ مقاومت لبنان را تنها گذاشته است. این در حالی است که مقام های ارشد سیاسی و نظامی کشورمان تاکید کرده اند که ایران در صورت تداوم جنایت ها علیه حزب الله پاسخی سخت خواهد داد و کوتاه نمی آید. از این رو به طور خاص افکار عمومی در کشورمان باید هوشیار باشند و فریب بازی های تبلیغاتی دشمنان را نخورند.
نکته دوم اینکه آمریکا و صهیونیست ها می خواهند که در طول مدت آتش بس دو هفته ای تمرکز ایران و جبهه مقاومت را به زعم خود با اقدامات فریبکارانه به هم بزنند. در حقیقت آن ها حتی در همین دوره آتش بس نیز به دنبال ضربه زدن به ایران هستند. جالب اینکه ترامپ در توئیتی اعلام کرده هر کشوری که به ایران سلاح بدهد بلافاصله مشمول تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا می شود.
آنچه واضح است دشمنان کشورمان در قالب معادله آتش بس دو هفته ای به هیچ عنوان صادق نیستند و آن را تداوم جنگ به شیوه ای دیگر ارزیابی می کنند. درست به همین دلیل ما نیز باید همین تفکر را داشته باشیم و با نهایت بدبینی به روند تحولات بنگریم.
نباید اجازه داد تا دشمن از وقفه ایجاد شده در راستای منافع خود بهره بگیرد و اقدام به تحمیل هزینه و خسارت به ایران و جبهه مقاومت کند.
ارسال نظر