سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

۴ سرباز اسرائیلی به ظن جاسوسی برای ایران بازداشت شدند

یک پرونده جاسوسی جدید و جدی فاش شده که در آن چهار سرباز که در واحد رزمی منظم خدمت می‌کردند، به ظن همکاری گروهی و جاسوسی برای ایران، حتی در زمان جنگ، دستگیر شده‌اند.

سرباز اسرائیلی
به گزارش خبرگزاری موج

،‌ تحقیقات به طور مشترک توسط شین بت و پلیس منطقه آشر در حال انجام است. برخی از مظنونین هنوز از دسترسی به وکیل محروم هستند و بازداشت همه مظنونین تمدید شده است.

به گزارش آی نیوز ۲۴، به گفته منابع آگاه از جزئیات، روند آشکاری از تلاش برای نفوذ به نهادهای امنیتی و جمعیت غیرنظامی وجود دارد که نشان دهنده افزایش شدید تهدیدات جاسوسی ایران در روزهای اخیر است.

این در حالی است که ماه گذشته، کیفرخواستی علیه راز کوهن، ساکن ۲۶ ساله قدس و سرباز ذخیره گنبد آهنین، که متهم به انتقال اطلاعات حساس به نهادهای ایرانی در ماه‌های اخیر است، تشکیل شد.

از جمله موارد دیگر، او مکان‌های سایت‌ها و پایگاه‌های پرتاب گنبد آهنین، اطلاعات مربوط به وظیفه ذخیره خود و اطلاعات مربوط به سربازان اطرافش را ارسال کرده است.

طبق کیفرخواست، ارتباط بین کوهن و رابطانش از طریق تلگرام برقرار شده است. او از همان ابتدا متوجه شده بود که آنها ایرانی هستند، اما با این وجود به همکاری با آنها ادامه داده است. 

به عنوان بخشی از کار خود، راز کوهن فایلی حاوی مطالبی از دوران خدمت سربازی خود از ۷ اکتبر از جمله عکس‌ها، فیلم‌ها و اطلاعات اضافی را برای رابطانش ارسال کرد.

او همچنین جزئیات شغل خود را توضیح داد. او توضیحی در مورد نحوه کار سیستم گنبد آهنین و حتی اطلاعاتی در مورد ماموریت‌های سایر سربازان اطراف خود ارائه داد.

همچنین مشخص شد که او مختصات پایگاه‌ها، از جمله حداقل دو سایت گنبد آهنین را ارسال کرده است. متهم به عنوان تکنسین کنترل و نظارت بر موشک‌اندازها خدمت می‌کرد. در یک مقطع، از او خواسته شد وظایف اضافی، از جمله مستندسازی ایستگاه‌های پلیس را انجام دهد - اما او در نهایت با ادعای ترس، امتناع کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه