سرخط خبرها
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز
  • ۶ راهبرد ملی کاهش مصرف آب کشاورزی کلید خورد
  • ساماندهی صنف بنکداران شهر تهران در میدان مرکزی میوه و تره‌بار
  • بوکس بعد از ۸۵ سال با حمایت دنیا مالی صاحب خانه می‌شود
  • مرزبانی کشور: امنیت پایدار در همه مرزهای اربعین برقرار است
  • ثبت ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور
  • ۹۹ ضربه شلاق، محکومیت چهره سینما ایران
  • رشد ۱۰۸ هزار واحدی بورس
  • ورود وزیر ورزش به معرفی گل‌گهر به‌عنوان نماینده آسیایی ایران
  • خرابکاری تروریست ها در مسیر ترانزیتی زاهدان ـ خاش
  • فروش خودروی آریا آغاز شد
  • اژه‌ای: مردم از دستگاه قضا رسیدگی دقیق، سریع و عادلانه می‌خواهند
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است

حزب‌الله از سیلی خوردن محکم آمریکا و اسرائیل خبر داد

حزب‌الله لبنان تاکید کرد: ما اطمینان داریم که دشمن آمریکایی و اسرائیلی سیلی محکمی خواهند خورد و از تجاوز طاغوتی و مجرمانه خود جز شکست نصیبی نخواهند برد.

ترامپ
به گزارش خبرگزاری موج

، حزب‌الله در بیانیه‌ای درخصوص تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: حزب‌الله لبنان، تجاوز خائنانه آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران را که پس از ماه‌ها تهدیدات صهیونیستی و آمریکایی برای وادار کردن ایران به تسلیم رخ داد، محکوم می‌کند. این تهدیدات با هدف سلب حق طبیعی و مشروع ایران در دستیابی به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای و توسعه توانمندی‌های موشکی دفاعی‌، همانند سایر کشورهای جهان صورت گرفته است.

حزب الله عنوان داشت: این تجاوز جدید که نقض آشکار قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل محسوب می‌شود، ادامه‌دهنده رویکرد زورگویی و استکبار است که دولت آمریکا و رژیم مجرم صهیونیستی در منطقه اعمال می‌کنند. این اقدامات تلاشی مذبوحانه برای برهم زدن ثبات منطقه، تسلیم کردن ملت‌های آن و وادار کردن آن‌ها به پذیرش پروژه‌های سلطه و اشغالگری است.

حزب الله تاکید کرد: آنچه امروز پس از شکست جنگ ۱۲ روزه که با مشارکت مستقیم آمریکا توسط رژیم صهیونیستی به راه افتاد، رخ می‌دهد، تأکیدی است بر اینکه مشکل هرگز برنامه هسته‌ای نبوده است؛ بلکه مشکل، عدم پذیرش وجود کشوری قدرتمند در منطقه است که به خود متکی بوده و بر حاکمیت و تصمیم مستقل ملی خود پایبند باشد؛ کشوری مقتدر که ثروت‌های خود را حفظ کرده و قابلیت‌هایش را توسعه می‌دهد، از ورود به سیستم وابستگی آمریکایی سر باز می‌زند، و به عنوان تکیه‌گاهی برای ملت‌های آزاده و مظلوم جهان ایستاده و سدی مستحکم در برابر طرح‌های صهیونیستی-آمریکایی در منطقه است. در واقع، دشمنان به دنبال ایجاد نظام‌های ضعیف هستند که به آسانی قابل کنترل باشند تا زمینه اجرای طرح‌های اشغالگرانه و استعماری خود را فراهم کنند.

حزب الله خاطرنشان کرد: این تجاوز، تنها باعث تقویت قدرت، صلابت، ثبات و پایبندی جمهوری اسلامی ایران و ملت آن به حقوق مشروعشان، خواهد شد. ایران در طول دهه‌ها محاصره، تهدید و تجاوزات ثابت کرده است که کشوری مستحکم و سرسخت در برابر تسلیم است و در پشت سر آن، ملتی سرافراز قرار دارد که متحدانه از کرامت و حاکمیت خود دفاع می‌کند.

حزب‌الله ضمن اعلام همبستگی کامل خود با جمهوری اسلامی ایران، رهبری و ملت آن، از دولت‌ها و ملت‌های منطقه خواست تا در برابر این طرح تجاوزکارانه بایستند و خطر آن را درک کنند؛ چرا که در صورت عدم رویارویی قاطع، عواقب وخیم آن به طور قطع دامن‌گیر همگان خواهد شد.

حزب الله تاکید کرد: ما اطمینان داریم که دشمن آمریکایی و اسرائیلی سیلی محکمی خواهند خورد و از تجاوز طاغوتی و مجرمانه خود جز شکست نصیبی نخواهند برد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه