سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

کلینتون هرگونه ارتباط با اپستین را رد کرد

هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه پیشین آمریکا، هرگونه ارتباط با جفری اپستین، سرمایه‌گذار و مجرم جنسی آمریکایی را رد کرد.

هیلاری کلینتون
به گزارش خبرگزاری موج

، هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه پیشین آمریکا اعلام کرد: هیچ‌گونه ارتباطی با جفری اپستین، سرمایه‌گذار و مجرم جنسی محکوم‌شده آمریکایی، نداشته و از فعالیت‌های مجرمانه او و همدستش گیسلاین مکسول اطلاعی نداشته است.

کلینتون این اظهارات را روز پنج‌شنبه در جریان حدود شش ساعت شهادت پشت درهای بسته در کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا مطرح کرد و در بیانیه آغازین خود توضیح داد: به یاد نمی‌آورم که هرگز با اپستین برخوردی داشته باشم، با هواپیمای او پرواز نکرده‌ام و به خانه جزیره‌ای یا دفاتر او نرفته‌ام.

وی در ادامه تأکید کرد: هیچ اطلاعات جدیدی درباره این پرونده در اختیار ندارد و از شیوه رسیدگی جمهوری‌خواهان به تحقیقات مربوط به اپستین انتقاد کرد.

وزیر خارجه پیشین آمریکا پس از پایان این جلسه غیرعلنی، در گفت‌وگو با خبرنگاران تصریح کرد: به تمامی پرسش‌ها تا حد امکان به‌طور کامل پاسخ داده‌ام، اما بسیاری از سؤالات تکراری بودند.

کلینتون افزود: پاسخ من در تمام این موارد روشن بوده است؛ هرگز جفری اپستین را ملاقات نکرده‌ام و گیسلاین مکسول را تنها در حد یک آشنای معمولی می‌شناختم.

وی همچنین با اشاره به تکرار پرسش‌ها گفت: نمی‌دانم چند بار مجبور شدم تأکید کنم که جفری اپستین را نمی‌شناختم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه