سناتور آمریکایی:

دستیابی به توافق با ایران امکان‌پذیر است

رهبر اکثریت مجلس سنای آمریکا با تأکید بر لزوم هوشیاری در برابر توانایی ایران برای هدف قرار دادن متحدان آمریکا در منطقه، اعلام کرد احتمال دستیابی به توافق وجود دارد.

سنای آمریکا
به گزارش خبرگزاری موج

، «جان تون» رهبر اکثریت مجلس سنای آمریکا گفت: «ما در آن منطقه (غرب آسیا) منافع حیاتی داریم و بدیهی است توانایی‌هایی که ایرانی‌ها برای هدف قرار دادن بسیاری از متحدان ما در منطقه دارند، موضوعی است که باید نسبت به آن هوشیار باشیم.»

تون در ادامه ابراز امیدواری کرد که نیازی به درگیری نظامی در کار نباشد و گفت: «اگر ایرانی‌ها پای میز مذاکره بیایند، فکر می‌کنم احتمالاً توافقی وجود دارد که می‌توان به آن دست یافت.» این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که ایران بارها آمادگی خود برای شرکت در مذاکرات بر پایه احترام متقابل را اعلام کرده و تاکنون نیز ۲ دور مذاکره میان نمایندگان تهران و واشنگتن انجام شده است. دور بعدی مذاکرات قرار است در روز سه‌شنبه در ژنو برگزار شود.

تون در گفت‌وگو با شبکه خبری فاکس نیوز، در پاسخ به این پرسش که آیا ایالات متحده در حال ورود به جنگ با ایران است، گفت: «پاسخ آن را نمی‌دانم. فکر می‌کنم رئیس‌جمهور در حال آماده‌سازی ما برای دفاع از منافع حیاتی امنیت ملی آمریکا، هم در آن منطقه و هم در داخل کشور است.»

وی در ادامه بار دیگر بر نگرانی واهی آمریکا نسبت به برنامه هسته‌ای ایران پرداخت و گفت: «ما نمی‌توانیم یک ایران هسته‌ای را بپذیریم. ترامپ دیشب در سخنرانی‌اش این موضوع را روشن کرد. فکر می‌کنم این چیزی است که امیدوارم دست‌کم اکثریت بزرگی از آمریکایی‌ها با آن موافق باشند.»

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه