سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

حزب‌الله:

حفظ حاکمیت لبنان اولویت مشترک است

رئیس فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان پس از دیداری که با رئیس‌جمهور این کشور داشت، تاکید کرد که حزب‌الله علاقه‌مند به توافق و همکاری برای تحقق اهداف ملت لبنان است.

لبنان
به گزارش خبرگزاری موج

، «محمد رعد» رئیس فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان در دیداری که در کاخ بعبدا با «ژوزف عون» رئیس جمهور این کشور داشت، بر حفظ فضای وحدت و انسجام برای رسیدگی به شرایط موجود پیرامون این کشور تاکید کرد.

رئیس فراکسیون وفاداری به مقاومت پس از این دیدار در جمع خبرنگاران گفت: بر حفظ فضای وحدت و همبستگی داخلی به ویژه برای پایان دادن به اشغالگری به دور از تلاش‌ها برای کسب امتیاز تاکید داریم، از همه ما انتظار می‌رود که با اصلاح امور، همکاری و هماهنگی درست به وضعیت خود سامان دهیم.

به گزارش سایت شبکه خبری «المیادین»، رعد همچنین گفت: ما بر توافق و همکاری برای تحقق اهداف تمامی مردم لبنان از پایان دادن به اشغالگری، آزادی اسرا و تقویت ثبات گرفته تا بازگشت مردم به خانه‌ها و روستاهای خود، آغاز بازسازی‌ها، برعهده گرفتن مسوولیت حفظ حاکمیت از سوی دولت و حمایت از آن در صورت نیاز و رد تمامی اشکال مداخله و قیمومیت تاکید داریم.

او در پایان نیز گفت: با عون توافق کردیم که دیدارها و رایزنی‌ها برای تحقق اهداف و اولویت‌بندی‌ها و روش‌هایی که در اسرع وقت، با کمترین هزینه و به مطمئن‌ترین شکل به حفظ حاکمیت و عزت ملی منجر می‌شود، ادامه دهیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه