استرالیا تحریم‌های جدیدی علیه شهروندان و نهادهای ایرانی اعمال کرد

دولت استرالیا در اقدامی خصمانه، تحریم‌های تازه‌ای را علیه شهروندان و نهادهای ایرانی اعمال کرد.

وزیر خارجه استرالیا
به گزارش خبرگزاری موج

، دولت استرالیا در اقدامی خصمانه، تحریم‌هایی را علیه ۲۰ شهروند ایرانی و ۳ نهاد ایرانی اعمال کرد که شماری از آن‌ها با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مرتبط هستند.

پنی وونگ تصریح کرد: دولت استرالیا تحریم‌های مالی هدفمند بیشتری را علیه ایران اعمال می‌کند و افراد و نهادهای تحریم‌شده شامل مقام‌های ارشد و مجموعه‌هایی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هستند.

وی افزود: استرالیا تاکنون بیش از ۳۰۰ شهروند و نهاد ایرانی را در فهرست تحریم‌های خود قرار داده است و این روند ادامه خواهد داشت.

وزیر امور خارجه استرالیا بیان کرد: این تحریم‌ها در چارچوب سیاست‌های اعلامی دولت کانبرا علیه ایران اجرا شده و شامل محدودیت‌های مالی و اقتصادی است.

این اقدام در حالی انجام شده است که استرالیا به‌طور سنتی مواضع خود در قبال ایران را با دولت انگلیس هماهنگ می‌کند و در بسیاری از موارد تابع سیاست‌های لندن بوده است.

در همین چارچوب، دولت انگلیس نیز به‌تازگی موارد جدیدی را به فهرست تحریم‌های خود علیه تهران اضافه کرده و بار دیگر با طرح ادعاهای تکراری در حوزه حقوق بشر، اقدامات خصمانه علیه جمهوری اسلامی ایران را توجیه کرده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه