دونالد ترامپ اوکراین را ناامید کرده است

یک روزنامه انگلیسی به تشدید اختلافات میان اوکراین و اتحادیه اروپا در پی ارائه یک طرح از سوی ترامپ اشاره کرد.

ترامپ و زلنسکی
به گزارش خبرگزاری موج

​  به نقل از اسپوتنیک، روزنامه تایمز انگلیس گزارش داد که طرح ترامپ در قبال اوکراین باعث می شود این کشور نتواند به اتحادیه اروپا بپیندد و همین مسئله اختلافات را تشدید می کند.

بر اساس این گزارش، طرح ترامپ برای ایجاد یک گذرگاه تجاری آزاد با اوکراین ممکن است رؤیاهای کی یف برای پیوستن به اتحادیه اروپا را به خطر بیاندازد چرا که اعضای این اتحادیه ملزم هستند مدیریت تجارت با کشورهای خارجی را به کمیساریای اروپا در بروکسل محول کنند.

با این شرایط اوکراین می تواند به اتحادیه اروپا محلق شود مگر آن که بروکسل نیز توافق تجارت آزاد با آمریکا امضا کند که این مسئله تقریبا محال است. انتقادات اخیر زلنسکی از شرکای اروپایی اوکراین نیز اوضاع را بدتر کرده و باعث شده این کشورها تمایلی برای پیوستن کی یف به اتحادیه اروپا از خود نشان ندهند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه