سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

کمیسیون اروپا بر پاسخ سریع و قاطع به بی‌انصافی آمریکا تاکید کرد

پس از اینکه دونالد ترامپ، گفت که دولتش به زودی تعرفه ۲۵ درصدی بر واردات از اتحادیه اروپا را مطرح خواهد کرد، کمیسیون اروپا اعلام کرد در برابر موانع غیرقابل توجیه آمریکا برای تجارت آزاد و منصفانه، قاطع و سریع واکنش نشان خواهد داد.

پارلمان اروپا
به گزارش خبرگزاری موج

​، سخنگوی کمیسیون در پاسخ به درخواست برای اظهارنظر درباره اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفت: اتحادیه اروپا قاطعانه و بلافاصله در برابر موانع نابجا بر سر تجارت آزاد و منصفانه، واکنش نشان خواهد داد. سخنگوی اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای گفت: اتحادیه اروپا همیشه از کسب وکارها، کارگران و مصرف‌کنندگان اروپایی در برابر تعرفه‌های غیرقابل توجیه محافظت خواهد کرد.

دونالد ترامپ، در جلسه کابینه در پاسخ به این سوال که آیا در مورد نرخ تعرفه کالاهای اتحادیه اروپا تصمیم گرفته است، پاسخ داد: ما تصمیم‌هایی اتخاذ کرده‌ایم و خیلی زود آن را اعلام خواهیم کرد و به طور کلی این تعرفه‌ها، ۲۵ درصد خواهد بود و این در مورد خودروها و موارد دیگر خواهد بود.

ترامپ، همچنین اعلام کرد که اتحادیه اروپا به منظور ضربه زدن به آمریکا تشکیل شده است. سخنگوی کمیسیون در پاسخ به این اظهارات گفت: اتحادیه اروپا بزرگترین بازار آزاد جهان بوده و این یک موهبت برای آمریکا بوده است.

طبق گزارش رویترز، این سخنگوی اتحادیه اروپا گفت: با ایجاد یک بازار واحد بزرگ و یکپارچه، اتحادیه اروپا تجارت را تسهیل کرده، هزینه‌های صادرکنندگان آمریکایی را کاهش داده و استانداردها و مقررات را در ۲۷ کشور هماهنگ کرده است. این سخنگو افزود: در نتیجه سرمایه گذاری‌های آمریکا در اروپا بسیار سودآور است. اروپا طرفدار رایزنی و همکاری است و از مصرف‌کنندگان و کسب و کارهای خود در هر مرحله، محافظت خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه