سرخط خبرها
  • تولید برنج به ۲.۲ میلیون تن می رسد
  • ۸۲ سالن سینما در کشور احداث و بهره‌برداری شد
  • ۴ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لغو شد
  • محرومیت شدیدتری برای خداداد عزیزی باید در نظر می‌گرفتند
  • ترامپ: رأی بدهید، ۵۰۰۰ دلار بگیرید
  • رئیس قوه قضاییه:طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم
  • هشدار پلیس فتا؛ مراقب فروشگاه‌های جعلی لوازم‌التحریر باشید
  • افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمه تلفن ثابت به همراه از ۲۰ شهریور
  • استاندار مازندران: خسارت سیل در ساری ۳.۵ همت برآورد می‌شود
  • بازآفرینی محلات آسیب‌دیده ۲۰ شهر و ۱۱ استان از جنگ تحمیلی دوم و سوم
  • خودرو‌های فرسوده از رده خارج می‌شوند

پاکستان:

خلع سلاح حماس و حزب‌الله در دستور کار ما نیست

منابع نظامی پاکستان اعلام کردند خلع سلاح جنبش حماس خط قرمز اسلام‌آباد است و نیروهای پاکستانی هیچ نقشی در مقابله با گروه‌های مقاومت فلسطینی نخواهند داشت.

حماس
به گزارش خبرگزاری موج

، منابع موثق نظامی پاکستان اعلام کردند پیوستن این کشور به هیات صلح غزه به هیچ عنوان به معنای مقابله با رزمندگان فلسطینی نیست و نیروهای پاکستانی در خلع سلاح جنبش حماس نقشی نخواهند داشت.

این منابع با اشاره به روند تصمیم‌گیری اسلام‌آباد اظهار کردند: پاکستان پس از مشورت و همفکری با هشت کشور عربی و اسلامی تصمیم گرفت به هیات صلح غزه بپیوندد و این اقدام صرفاً در چارچوب تلاش‌های دیپلماتیک انجام شده است.

منابع نظامی پاکستان با تأکید بر موضع اصولی این کشور تصریح کردند: خلع سلاح جنبش حماس خط قرمز اسلام‌آباد محسوب می‌شود و نیروهای پاکستانی هرگز برای مقابله با حماس، حزب‌الله یا هر گروه مقاومت فلسطینی وارد عمل نخواهند شد.

وی افزود: نیروهای مسلح پاکستان نه علیه فلسطینیان و نه علیه هیچ کشور مسلمان دیگری به‌کار گرفته نخواهند شد و این اصل در تمامی مأموریت‌های بین‌المللی ما رعایت می‌شود.

در ادامه این اظهارات آمده است: تنها ایالات متحده آمریکا قادر است نسل‌کشی فلسطینیان توسط رژیم صهیونیستی را متوقف کند و مشارکت پاکستان در هیات صلح نیز با هدف همفکری و اعمال فشار سیاسی در همین راستا انجام شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه