نماینده پاکستان در سازمان ملل:

حفظ صلح و ثبات بهترین تضمین برای حقوق بشر مردم ایران و سراسر منطقه است

نماینده پاکستان با بیان اینکه اسلام‌آباد همواره دوست دولت و مردم ایران است، به بانیان برگزاری نشست ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو درباره ایران هشدار داد که حفظ صلح و ثبات همچنان بهترین تضمین برای حقوق بشر مردم ایران و سراسر منطقه است.

نماینده پاکستان در سازمان ملل
به گزارش خبرگزاری موج

​، نماینده پاکستان در ابتدای سخنان خود در نشست ویژه شورای حقوق بشر، گفت: پاکستان همواره دوست دولت و مردم ایران در هر کجا خواهد بود. ایران نخستین کشوری بود که استقلال پاکستان را به رسمیت شناخت. فارغ از تحولات داخلی یا منطقه‌ای، دو ملت همواره از پیوندهای نیرومند دوستی بهره‌مند بوده‌اند، پیوندهایی که در فرهنگ، تاریخ و ایمان مشترک ریشه‌دار است از این رو، تحولات اخیر در ایران برای پاکستان موجب نگرانی جدی بود.

وی افزود: همه جان‌ها مقدس‌ هستند، مرگ نیروهای امدادی، کادر درمان، پلیس، معترضان و رهگذران عمیقاً تأسف‌بار است. شورش، آتش‌سوزی عمدی و حمله به دفاتر دولتی، اماکن عبادی و دیگر نقاط به‌شدت نگران‌کننده است. حقوق بین‌المللِ حقوق بشر، امنیت و نظم عمومی را برای بهره‌مندی از حقوق بشر ضروری می‌شناسد.

این دیپلمات پاکستانی با بیان اینکه این کشور از بازگشت تدریجی اوضاع به حالت عادی در ایران استقبال می‌کند و از تعهد تهران به رعایت تشریفات قانونی و دادرسی عادلانه آگاه است، گفت: اعتراض‌ها را نمی‌توان از زمینه «از دست رفتن جان‌ها» و «ویرانی» جدا دانست که مردم ایران در نتیجه حملات نظامی غیرقانونیِ یک متجاوز منطقه‌ای در ماه ژوئن گذشته متحمل شدند.

وی افزود: حفظ صلح و ثبات همچنان بهترین تضمین برای حقوق بشر مردم ایران و سراسر منطقه است. این بحث همچنین نمی‌تواند آثار منفی حقوق بشری تحریم‌های یک‌جانبه را به‌عنوان عوامل تشدیدکننده زمینه‌های شکل‌گیری اعتراض‌ها نادیده بگیرد. کمیسر عالی حقوق بشر و سازوکارهای ویژه بارها هشدار داده‌اند که این اقدامات بر کرامت و حقوق همه ایرانیان اثر می‌گذارد و توان دولت ایران برای پاسداری از همه حقوق بشر را محدود می‌کند.

نماینده پاکستان هشدار داد: شورا باید در نظر بگیرد که از این نشست ویژه قرار است چه دستاوردی حاصل شود. تحریم‌ها، اقدامات نظامی و مداخله، تنها رنج و درد در ایران به بار آورده است. ارزش مأموریت‌های تحمیلی بدون رضایت ایران همچنان محل تردید است. وضعیت حقوق بشر تنها از مسیر ابزارهای آزموده‌شده گفت‌ وگو و همکاری بهبود یافته است.

وی در پایان با بیان اینکه ملاحظات ژئوپلیتیک نباید هرگز بر ضرورت دیپلماسی و تعامل غلبه کند، گفت: ما از بانیان این نشست می‌خواهیم تأمل کنند که تقابل، تنها فضای گفت‌ وگوی واقعی را محدود می‌کند، مأموریت جهان‌شمول شورا را در معرض اتهام گزینشی‌بودن قرار می‌دهد و در نهایت به حقوق بشر مردم ایران لطمه می‌زند.

علی بحرینی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد دفتر سازمان ملل متحد و سایر سازمان‌های بین‌المللی در ژنو روز جمعه در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد درباره ایران تصریح کرد که تهران در برابر فشار خارجی تسلیم نمی‌شود و تجاوز پنهان که در لباس «نگرانی» عرضه می‌شود را تحمل نمی‌کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه