سرخط خبرها
  • دستگیری ۲۱ نفر از اراذل و اوباش مسلح در گیلان
  • پایان استقرار ۵۳ ساله زندان سلماس در محدوده شهری/ زندان جدید به بهره‌برداری رسید
  • ایزدیار در ۴۰۰ متر آزاد به سکوی سوم رسید؛ برنز شنای ناگویا
  • کشاورزان در برداشت محصولات زراعی و باغی تعجیل کنند
  • فروپاشی باند ۴ هزار میلیارد ریالی کلاهبرداری ملکی در نوار ساحلی مازندران
  • نبرد تراکتور و صنعت نفت در روز خداحافظی بیرانوند
  • پدر امیر سپهبد شهید سیدعبدالرحیم موسوی دارفانی را وداع گفت
  • صفرزاده طلایی شد؛ رکورد بازی‌های پاراآسیایی دوباره شکست
  • مهلت ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون کنکور ۱۴۰۵ اول آبان پایان می‌یابد
  • نیروی دریایی سپاه: چهار کشتی متخلف در حال انتقال محموله‌های نفتی مورد اصابت قرار گرفتند
  • بقائی خطاب به واشنگتن: بدعهدی خود را درمان کنید

رئیس‌جمهور آمریکا:

ترجیح می‌دهم اتفاقی نیفتد اما ما ایران را به دقت نظاره می‌کنیم

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه تهدیدهای جنگ‌طلبانه و ادعاهای اخیرش درباره مذاکره با ایران گفت که کاخ سفید وضعیت ایران را زیر نظر دارد.

ترامپ
به گزارش خبرگزاری موج

، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در مسیر بازگشت از نشست مجمع جهانی اقتصادی داووس در ادامه لفاظی‌های اخیرش علیه ایران گفت که «ما ایران را زیر نظر داریم.»

شبکه الجزیره با انتشار این مطلب نوشت: ترامپ گفت که «ترجیح می‌دهم اتفاقی نیفتد اما ما آن‌ها را به دقت نظاره می‌کنیم.»

رئیس جمهور آمریکا افزود: اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر شرکای تجاری ایران به زودی وارد فاز اجرایی خواهد شد.

این در حالی است که روسیه و چین از بزرگترین شرکای تجاری ایران با این تهدید واشنگتن مخالفت خود را اعلام کرده‌اند.

این اظهارات ترامپ در پی تهدیدهای اخیر او به اقدام نظامی علیه ایران در جریان شکل‌گیری اعتراضات مسالمت‌آمیز معیشتی صنوف و مردم ایران در دی ماه مطرح می‌شود. اگرچه این اعتراضات توسط عناصری تروریستی که به گفته تهران مستنداتی از ارتباط آن‌ها با آمریکا و رژیم صهیونیستی موجود است به آشوبگری، خشونت و تخریب کشیده شد و طبق اعلام بنیاد شهید و امور ایثارگران از مجموع ۳۱۱۷ جان‌باخته حوادث اخیر، ۲۴۲۷ نفر از شهروندان اعم از نیروهای حافظ امنیت و اقشار گوناگون مردم در حملات تروریستی به شهادت رسیده‌اند.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین روز گذشته در مراسم امضای منشور «شورای صلح» غزه که در حاشیه مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس برگزار شد، ادعاهایی را درباره گفت‌وگو با ایران مطرح کرده و گفت که ایران علاقه‌مند به مذاکره است و واشنگتن آمادگی گفت‌وگو را دارد.

رئیس‌جمهور آمریکا در این باره مدعی شد: «ایران می‌خواهد گفت‌وگو کند و ما گفت‌وگو خواهیم کرد.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه