سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

سازمان آنروا از رژیم صهیونیستی برای لغو محدودیت‌های ورود کمک‌ها به غزه درخواست کرد

آژانس کار و امداد آوارگان فلسطینی با هشدار درباره وضعیت وخیم انسانی در غزه با وجود اجرای آتش‌بس خواستار برطرف شدن محدودیت‌های ورود کمک‌های انسانی به این منطقه شد.

نوار غزه
به گزارش خبرگزاری موج

​، آژانس بین‌المللی امداد و کار آوارگان فلسطینی ( آنروا ) با ادامه محاصره انسانی غزه با وجود اجرایی شدن آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیونیستی درباره وضعیت وخیم کودکان در این باریکه ابراز نگرانی کرد.

خبرگزاری پرس‌تی‌وی گزارش داد: آنروا اعلام کرد که کودکان غزه نیاز جدی به کمک‌های انسانی دارند.

این سازمان خواستار برداشته شدن تمامی محدودیت‌ها برای ورود کمک‌های انسانی به غزه شد.

شمار شهدای غزه از زمان آغاز جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ به ۷۱ هزار و ۴۰۰ تن رسیده است که عمدتا زنان و کودکان هستند.

پرس تی‌وی نوشته برخی انجمن‌های مردم‌نهاد هشدار دادند که رژیم صهیونیستی از آتش‌بس در غزه به عنوان پوششی برای کشتار غیرنظامیان استفاده می‌کند.

با وجود بازگشایی برخی گذرگاه‌های غزه برای ورود کمک‌های انسانی، از جمله گذرگاه رفح ذیل توافق آتش‌بس، رژیم صهیونیستی همچنان کنترل شدیدی بر ورود کالاها از این گذرگاه‌ها دارد.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از سفر اخیرش به آمریکا اجرای مرحله دوم آتش‌بس غزه را که شامل خروج کامل نظامیان صهیونیست از این باریکه، تشکیل یک نیروی بین‌المللی ایجاد ثبات در این منطقه و اقداماتی برای بازسازی آن است مشروط به خلع سلاح جنبش حماس دانست.

این در حالی است که جنبش حماس اعلام کرده است تا زمان تشکیل نشدن یک ارتش فلسطینی مستقل که قادر به دفاع از فلسطینیان باشد، سلاح بر زمین نمی‌گذارد.

طبق گزارش‌ها، تاکید رژیم صهیونیستی بر این موضوع رمزی برای اجرا نکردن مرحله دوم و ادامه جنگ در غزه است.

رژیم صهیونیستی در دیوان بین‌المللی دادگستری به نسل‌کشی در غزه محکوم شده است و نهادهای زیر مجموعه سازمان ملل نیز در گزارش‌های رسمی هدف قرار دادن غیرنظامیان، نسل‌کشی و ایجاد گرسنگی انسان‌ساخت در نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی را تایید کرده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه