سرخط خبرها
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان
  • همتی: نرخ تورم ماهانه تیرماه تقریباً نصف شد
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز

۷ روز عزای عمومی در ونزوئلا اعلام شد

رئیس‌جمهوری موقت ونزوئلا به منظور ادای احترام به سربازانی که در جریان حمله آمریکا به خاک این کشور جان باختند، ۷ روز عزای عمومی اعلام کرد.

دلسی رودریگز  رئیس‌جمهوری موقت ونزوئلا
به گزارش خبرگزاری موج

  به نقل  از روزنامه ال پائیس، دلسی رودریگز  رئیس‌جمهوری موقت ونزوئلا اعلام کرد: به احترام شهدایی که جان خود را با فداکاری تمام در دفاع از میهن مقدس ما در جریان حمله نظامی جنایتکارانه دولت ایالات متحده در سوم ژانویه (۱۳ دی ۱۴۰۴) فدا کردند، به طور رسمی هفت روز عزای عمومی اعلام کرده‌ایم.

وی تاکید کرد: مردان و زنان جوان جان خود را برای دفاع از ونزوئلا و رئیس‌جمهوری نیکلاس مادورو فدا کردند؛ ما عمیق‌ترین قدردانی خود را به آنها ابراز می‌کنیم.

رودریگس همچنین بر اهمیت حفظ صلح در این کشور آمریکای جنوبی به عنوان «مهم‌ترین» هدف آینده تاکید کرد و در عین حال «پایان دادن به آزار و اذیت ونزوئلا» را خواستار شد.

در حالی که آمار رسمی از قربانیان حمله آمریکا وجود ندارد، کاراکاس گزارش داده است که دست‌کم ۲۴ سرباز ونزوئلایی در حین انجام وظیفه، در این حمله جان خود را از دست دادند. دولت کوبا نیز روز یکشنبه گزارش داد که ۳۲ نفر از کارکنان نظامی این کشور که در ونزوئلا فعالیت می‌کردند، جان باختند و ۲ روز عزای عمومی اعلام کرد.

به دنبال حملات بامداد شنبه (سوم ژانویه/ ۱۳ دی ۱۴۰۴) نیروهای آمریکایی به خاک ونزوئلا، دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا از ربودن مادورو و همسرش خبر داد.

دیوان عالی قانون اساسی ونزوئلا سپس حکم داد که دلسی رودریگس ریاست موقت ونزوئلا را بر عهده بگیرد.

ترامپ بامداد سه‌شنبه در مصاحبه‌ای تلفنی با شبکه ان‌بی‌سی نیوز، در مورد رودریگس که به عنوان رئیس‌جمهوری موقت این کشور سوگند یاد کرد، گفت که رودریگس با مقام‌های آمریکایی همکاری می‌کند اما تا پیش از ربایش مادورو تماسی میان اردوگاه او و طرف آمریکایی وجود نداشت.

رئیس‌جمهوری آمریکا افزود که بزودی در مورد لغو یا ادامه تحریم‌ها علیه رودریگس تصمیم‌گیری خواهد شد.

ترامپ هشدار داد در صورتی که رودریگس همکاری با مقام‌های آمریکایی را متوقف کند، ممکن است که ایالات متحده حمله نظامی دیگری به ونزوئلا انجام بدهد اما افزود که به نظر وی، نیازی به این اقدام نخواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه