English

زیردریایی روسیه به نزدیکی ونزوئلا برای اسکورت نفتکش اعزام شد

روسیه یک زیردریایی را برای اسکورت یک نفتکش خالی که سعی در فرار از محاصره نفتکش‌های تحریم‌شده توسط آمریکا در نزدیکی ونزوئلا داشت، اعزام کرده است؛ موضوعی که به جدیدترین نقطه تنش در روابط آمریکا و روسیه تبدیل شده است.

نفتکش
به گزارش خبرگزاری موج

، وال استریت ژورنال گزارش داد، این نفتکش که قبلاً با نام «بلا ۱» شناخته می‌شد، نتوانست در ونزوئلا پهلو بگیرد و محموله نفتی خود را بارگیری کند.

این روزنامه همچنین گزارش کرد، با وجود خالی بودن این نفتکش، گارد ساحلی آمریکا به عنوان بخشی از تلاش خود برای متوقف کردن ناوگانی از نفتکش‌ها، این کشتی را تا اقیانوس اطلس تعقیب کرده است.

خدمه این نفتکش در دسامبر سال گذشته تلاش آمریکا برای ورود به کشتی را خنثی و به سمت اقیانوس اطلس حرکت کردند. با این حال، از آنجایی که گارد ساحلی آمریکا همچنان این نفتکش را تعقیب می‌کرد، خدمه پرچم روسیه را در کنار کشتی نقاشی کردند، نام و ثبت مالکیت آن را به «مارینرا» تغییر دادند تا وانمود کنند که این کشتی، به روسیه تعلق دارد.

سه مقام آمریکایی گفتند، روسیه از آمریکا خواسته تا تعقیب نفتکش نزدیک به ونزوئلا را متوقف کند.

وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد، با نگرانی اوضاع پیرامون این نفتکش را رصد می‌کند.

در این میان، فرماندهی جنوبی ارتش آمریکا نیز در رسانه‌های اجتماعی نوشت، آماده مقابله با کشتی‌های تحریم شده و عاملانی است که به انتقال نفت در این منطقه می‌پردازند.

خبرگزاری راشا تودی نیز اعلام کرد که آمریکا با وجود «وضعیت غیرنظامی واضح» این نفتکش که به سمت مورمانسک روسیه در حرکت بود، در تلاش برای توقیف آن بوده است.

تنش‌ها بر سر این نفتکش در حالی شدت یافته وخامت اوضاع دیپلماتیک آمریکا و روسیه بر سر اوکراین همچنان ادامه دارد و وضعیت فعلی، مذاکرات را بیش از پیش پیچیده‌تر می‌کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه