English

رسانه عبری:

اسرائیل قصد حمله به ایران را ندارد

یک رسانه عبری مدعی شد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور روسیه، پیامی درباره عدم تمایل به حمله به ایران منتقل کرده است.

پوتین و نتانیاهو
به گزارش خبرگزاری موج

، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم در تماس تلفنی با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه، پیام‌هایی را درباره وضعیت ایران منتقل کرده است.

بر اساس ادعای این رسانه، این تماس تلفنی با استناد به منابع دیپلماتیک گزارش شده و در جریان آن، موضوع تحولات منطقه‌ای و تنش‌های موجود مورد گفت‌وگو قرار گرفته است.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی ادعا کرد که نتانیاهو از طریق رئیس‌جمهور روسیه پیام‌هایی را با هدف آرام‌سازی فضا به ایران انتقال داده است.

طبق این گزارش، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در این تماس تصریح کرده است که اسرائیل قصد حمله به ایران را ندارد و به دنبال تشدید تنش یا درگیری نظامی نیست.

این ادعا در حالی مطرح شده که طی هفته‌های اخیر، گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال افزایش تنش‌ها در منطقه و سناریوهای مختلف امنیتی افزایش یافته و تماس‌های دیپلماتیک میان مقامات ارشد کشورها در همین چارچوب ارزیابی می‌شود.

تاکنون مقام‌های رسمی ایران و روسیه واکنشی به این ادعای رسانه عبری نشان نداده‌اند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه