سرخط خبرها
  • نقشه راه سه‌مرحله‌ای ایران برای دستیابی به مدار ۳۶ هزار کیلومتری
  • در همان روز، بازی فینال: اسپانیا - آرژانتین، ساعت ۲۲:۳۰، ورزشگاه مِت‌لایف نیوجرسی
  • یکشنبه ۲۸ تیر: بازی رده‌بندی: فرانسه - انگلیس، ساعت ۰۰:۳۰، ورزشگاه هارد راک میامی
  • سردار محبی: دشمن تصور نکند که می تواند جنگ را فرسایشی کند
  • تخصیص ۲ میلیارد دلار ارز به صنعت
  • ۷۵ درصد پسماندهای کشور دفن می‌شود
  • امتحانات نهایی یازدهم و دوازدهم در ۴ استان لغو شد
  • ایمنی خودرو پس از خطای انسانی، مهم‌ترین عامل تصادفات است
  • تردد از مسیر موردتأیید آمریکا در تنگه هرمز به صفر رسید
  • رئیس انجمن صنعت تایر: خودروسازان ۶ همت به این صنعت بدهکارند
  • والیبال نشسته ایران آمریکا را در هم‌ کوبید
  • نرخ بلیت پروازهای اربعین به‌زودی اعلام می‌شود
  • وزارت جهاد: با واردات روغن و خوراک دام فشار بر منابع آبی را کم می‌کنیم
  • شخم‌زدن ورزشگاه آزادی زیر ذره‌بین مجلس
  • آغاز دور جدید حملات اینترنشنال به ایست‌های بازرسی
  • بازار نفت در آستانه تهی شدن با بسته شدن مجدد هرمز
  • توضیح وزارت ارشاد درباره انتشار اطلاعات مالی هنرمندان

شورای عالی یمن حمله آمریکا به ونزوئلا را محکوم کرد

​شورای عالی سیاسی یمن با صدور بیانیه‌ای، حمله آمریکا به ونزوئلا و اخبار بازداشت رئیس جمهور آن را اقدامی بی‌سابقه و نقض آشکار حاکمیت ملی این کشور دانست و خواستار واکنش جهانی در برابر سیاست‌های تجاوزکارانه واشنگتن شد.

شورای عالی سیاسی یمن
به گزارش خبرگزاری موج

، شورای عالی سیاسی یمن در بیانیه‌ای تجاوز نظامی آمریکا به جمهوری ونزوئلا و هدف قرار دادن پایتخت و تأسیسات غیرنظامی این کشور را به‌شدت محکوم کرد و آن را «تجاوزی جنایتکارانه» خواند.

در این بیانیه همچنین اخبار بازداشت نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا و همسرش «جنایتی خطرناک و بی‌سابقه» توصیف شده که نقض آشکار حاکمیت ملی و استقلال ونزوئلا به شمار می‌رود.

شورای عالی سیاسی یمن تأکید کرد که این رفتار تجاوزکارانه، بازتاب‌دهنده ماهیت سیاست‌های آمریکا است؛ سیاستی که بر پایه حمله به ملت‌ها و تحمیل سلطه از طریق زور و قدرت نظامی بنا شده است.

این شورا ضمن اعلام همبستگی کامل با دولت و ملت ونزوئلا، از آزادگان جهان خواست تا با محکوم کردن این تجاوز، در برابر «زورگویی سیاسی و نظامی آمریکا» موضعی قاطع اتخاذ کنند و اجازه ندهند چنین اقدامات خطرناکی به رویه‌ای عادی در روابط بین‌الملل تبدیل شود.

این بیانیه پس از آن صادر شد که آمریکا امروز اقدام به تجاوز به خاک ونزوئلا کرد.

دولت ونزوئلا نیز در اولین واکنش رسمی خود به این تحولات، ضمن محکومیت شدید تجاوز نظامی آمریکا به خاک این کشور، اعلام کرد که «تمام کشور باید برای شکست این تجاوز امپریالیستی بسیج شود.»

در همین راستا، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز شنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» مدعی شد: «ایالات متحده آمریکا با موفقیت حمله‌ای گسترده را علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکولاس مادورو انجام داده است.»

ترامپ در ادامه این ادعا نوشت: «مادورو به همراه همسرش دستگیر و از کشور (ونزوئلا) خارج شده است.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه