English

نیروهای امنیتی گویان پس حمله آمریکا به ونزوئلا آماده‌باش شدند

رئیس‌جمهوری گویان که سال‌هاست با ونزوئلا بر سر یک مناقشه ارضی مرزی درگیر است پس از حمله آمریکا به کاراکاس، دستور آماده‌باش کامل برای نیروهای امنیتی صادر کرد.

عرفان علی رئیس‌جمهوری گویان
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل  از شبکه خبری سی.ان.ان، عرفان علی اعلام کرد که «نیروهای امنیتی مطابق با برنامه‌های امنیتی ما به‌طور کامل به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.»

این اظهارات درحالی مطرح می‌شود که تنش میان گویان و ونزوئلا به مناقشه‌ای چنددهه‌ای بر سر منطقه «اِسِکیبو» بازمی‌گردد؛ منطقه‌ای پهناور و غنی از منابع طبیعی که حدود دو سوم خاک گویان را تشکیل می‌دهد و کاراکاس این منطقه را بخشی از قلمرو تاریخی خود می‌داند اما گویان با استناد به رأی داوری بین‌المللی سال ۱۸۹۹، حاکمیت خود را بر آن تثبیت‌شده می‌داند.

در سال‌های اخیر، به‌ویژه پس از کشف ذخایر بزرگ نفت در آب‌های مورد مناقشه، این اختلاف دوباره شدت گرفته و باعث افزایش نگرانی‌های امنیتی در منطقه شده است.

شبکه خبری سی‌ان‌ان روز شنبه (۱۳ دی ۱۴۰۴)به نقل از تیم خبری خود در کاراکاس نوشت: اولین انفجار در حدود ساعت ۱:۵۰ بامداد شنبه به وقت محلی روی داده و خبرنگاران حاضر در محل اعلام کردند شدت انفجارها به حدی بوده که شیشه‌های ساختمان‌ها لرزیده و پس از آن صدای پرواز هواپیماها در ارتفاع پایین شنیده شده است.

سی ان‌ان افزود: چندین منطقه در شهر کاراکاس دچار قطعی برق شده و خبرنگاران این شبکه خبری می‌گویند پس از انفجارها صدای هواپیماهایی را شنیده‌اند.

در همین پیوند، دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد که در جریان حملات گسترده واشنگتن به ونزوئلا «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهوری این کشور به همراه همسرش بازداشت و از ونزوئلا خارج شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه