کاخ سفید از گفتوگوی «مثبت» ترامپ و پوتین درباره اوکراین خبر داد
سخنگوی کاخ سفید از گفتوگوی مثبت میان روسای جمهور آمریکا و روسیه خبر داد.
، سخنگوی کاخ سفید از برقراری تماسی مثبت میان دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا و ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه درباره تحولات مربوط به اوکراین خبر داد، اما جزئیات بیشتری از محتوای این گفتوگو ارائه نکرد.
کارولین لویت سخنگوی کاخ سفید شامگاه دوشنبه در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس تصریح کرد که ترامپ گفتوگویی «مثبت» با پوتین درباره اوکراین انجام داده است. وی افزود که این گفتوگو در چارچوب بررسی وضعیت جاری و تحولات مرتبط با بحران اوکراین صورت گرفته است.
با این حال، سخنگوی کاخ سفید مشخص نکرد که منظور وی تماس تلفنی شامگاه یکشنبه بوده یا تماس تازهای میان روسای جمهور آمریکا و روسیه برقرار شده است. این ابهام، گمانهزنیها درباره ادامه یا تکرار رایزنیهای مستقیم میان واشنگتن و مسکو را افزایش داده است.
پیش از این، یوری اوشاکوف دستیار رئیسجمهور روسیه اعلام کرده بود تماس تلفنی ترامپ و پوتین حدود یک ساعت و ۱۵ دقیقه به طول انجامیده است. وی افزود که ترامپ در این تماس خواستار گفتوگو درباره وضعیت فعلی درگیری اوکراین و بررسی احتمال یافتن راهحلی برای این مناقشه شده بود.
این تماس در شرایطی انجام شده که تحولات میدانی و دیپلماتیک جنگ اوکراین همچنان ادامه دارد و هرگونه ارتباط مستقیم میان واشنگتن و مسکو میتواند نشانهای از تلاش برای مدیریت تنشها یا بررسی مسیرهای احتمالی حلوفصل بحران تلقی شود.
ارسال نظر