سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

مادورو:

نیروهای مسلح ونزوئلا آماده‌تر از همیشه‌اند

نیکلاس مادورو اعلام کرد: نیروهای مسلح ونزوئلا در بالاترین سطح آمادگی برای دفاع از حاکمیت و صیانت از کشور قرار دارند.

مادورو
به گزارش خبرگزاری موج

، نیکلاس مادورو با تأکید بر وفاداری و آمادگی کامل نیروهای مسلح ونزوئلا اعلام کرد: ارتش این کشور در سطح دفاعی جامعی قرار دارد که برای صیانت از حاکمیت، صلح و استقلال ملی ضروری است و امروز بیش از هر زمان دیگری آماده دفاع از کشور است.

رئیس جمهور ونزوئلا در سخنرانی پایان سال خود در آکادمی نیروی دریایی این کشور تصریح کرد: وفاداری نیروهای مسلح ملی بولیواری به پروژه بولیواری، فرمانده کل قوا و سرنوشت ملت، در سال ۲۰۲۵ بار دیگر به اثبات رسیده و پیروز میدان بوده است.

وی با تمجید از شجاعت و توانایی رزمی ارتش اظهار داشت: نیروهای مسلح ونزوئلا برخلاف ارتش‌های مداخله‌گر، مأمور بمباران شهرها یا غارت منابع ملت‌ها نیستند، بلکه خود را ادامه‌دهندگان مسیر تاریخی آزادی‌خواهان قاره آمریکا می‌دانند.

مادورو با اشاره به استقرار گسترده نیروهای آمریکایی در منطقه دریای کارائیب، این اقدام را یک «جنایت» توصیف کرد و گفت ونزوئلا در هفته‌های گذشته به‌طور مستمر در معرض تهدید قرار داشته است، اما این فشارها نتوانسته اراده ملت را تضعیف کند.

وی افزود: استفاده از تهدید علیه مردمی صلح‌طلب اما مقاوم، اقدامی محکوم و شکست‌خورده است و ملت ونزوئلا همانند گذشته از حاکمیت و استقلال خود دفاع خواهد کرد.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا در عین حال بر ضرورت افزایش فعالیت نیروهای نظامی در چارچوب دفاع ملی تأکید کرد و گفت : آمادگی برای یک مقاومت مردمی طولانی، فعال و قاطع، بخشی از راهبرد دفاعی کشور محسوب می‌شود.

مادورو سال ۲۰۲۶ را سالی سرنوشت‌ساز دانست و آن را آغاز مرحله‌ای جدید از گذار اقتصادی و اجتماعی توصیف کرد که هدف آن رهایی کشور از وابستگی کامل به نفت، مقابله با جنگ روانی و کاهش بقایای فقر عنوان شد.

وی همچنین اعلام کرد: برنامه‌های سال آینده بر تحکیم قدرت مردمی، توسعه آموزش عمومی رایگان و باکیفیت و احیای مراکز درمانی متمرکز خواهد بود.

اظهارات رئیس‌جمهوری ونزوئلا در شرایطی مطرح شد که تنش‌ها میان واشنگتن و کاراکاس همزمان با افزایش تحرکات نظامی آمریکا و توقیف نفتکش‌های ونزوئلایی تشدید شده و مقامات ونزوئلا این اقدامات را بخشی از پروژه فشار و تغییر رژیم ارزیابی می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه