مادورو:
آمریکا دروغپردازی میکند تا تجاوز به ونزوئلا را توجیه کند
رئیسجمهور ونزوئلا اعزام ناوشکنهای آمریکایی به نزدیکی سواحل کشورش را بخشی از سناریوی تجاوز نظامی و دیپلماتیک واشنگتن دانست.

، نیکلاس مادورو، رئیسجمهور ونزوئلا امروز دوشنبه در نشست خبری اعلام کرد که مخالفان این کشور با بهانهجویی و دروغپردازی در تلاشند تا حمله به ونزوئلا را توجیه کنند.
وی گفت: ما پنج هفته است که برای حفظ تمامیت ارضی و حاکمیت ونزوئلا تلاش کردهایم. تهدیدات هستهای و آمادگی برای حمله به ونزوئلا وجود دارد و هزاران سرباز در اطراف ما، به ویژه در پورتوریکو، مستقر شدهاند.
مادورو تأکید کرد: ما از حق مشروع دفاع از خود استفاده میکنیم و آنچه شاید رخ دهد، یک تجاوز نظامی و دیپلماتیک است. اگر شرایط ایجاب کند که سلاح به دست بگیریم، برای محافظت از خاک خود این کار را خواهیم کرد.» وی همچنین درباره فیلم منتشرشده از حمله به کشتی ادعایی ونزوئلا گفت: «صحت این فیلم باید توسط رئیسجمهور آمریکا بررسی شود؛ زیرا این ویدیو مشابه نمونههایی است که پیشتر در مناطق عربی و دیگر نقاط جهان منتشر شده و تردیدهایی درباره آنها وجود دارد.
طبق گزارشها، واشنگتن اواخر آگوست سه ناوشکن نیروی دریایی خود شامل «یواساس گریولی»، «یواساس جیسون دانهم» و «یواساس سمپسون» را به نزدیکی سواحل ونزوئلا اعزام کرد. در واکنش، مادورو از بسیج ۴.۵ میلیون نفر نیروی شبهنظامی در سراسر کشور برای مقابله با هرگونه حمله خبر داد.
ولادیمیر پادرینو لوپز، وزیر دفاع ونزوئلا، روز گذشته گفت که آمریکا در کارائیب و مناطق نزدیک به ونزوئلا مأموریتهای تجسسی هوایی انجام داده است. در همین حال، پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، اعلام کرده که ارتش این کشور آماده اجرای عملیات «تغییر نظام» در ونزوئلا است.
ارسال نظر