سرخط خبرها
  • سرقت ۱۴۰ میلیاردی طلا در مازندران، ۴ متهم غیربومی دستگیر شدند
  • قیمت جهانی نفت بار دیگر ۹۰ دلار شد
  • برد دختران فوتبال خاتون بم در آغاز لیگ قهرمانان آسیا
  • هدف‌گذاری برای رساندن هزاران واحد نهضت ملی مسکن به پیشرفت بالای ۷۰ درصد
  • تمهیدات ویژه مترو برای مراسم چهلم آقای شهید
  • جنایت هولناک در قائمشهر، پدر‌ به قتل همسر و دخترش اعتراف کرد
  • پزشکیان: دانش‌آموزان با باور می‌توانند ایران را به سوی پیشرفت هدایت کنند
  • ۴۲۰ نخبه خارج‌نشین به دانشگاه‌های ایران پیوستند
  • رامین رضاییان فولاد را انتخاب کرد
  • منوچهر متکی: ۹۰ روز آینده بسیار مهم است
  • آغاز عملیات عمره با اعزام ۱۸ هزار عمره‌گزار به سرزمین وحی
  • دادستانی تهران علیه برنامه اینترنتی «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب اعلام جرم کرد

مقاومت سلاح تحویل نمی‌دهد

«محمد الهندی»، معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی به الجزیره مباشر گفت که سلاح‌های مردم فلسطین را نمی‌توان به اشغالگران اسرائیلی تحویل داد.

مقاومت
به گزارش خبرگزاری موج

،‌ الهندی در مصاحبه‌ای با تلویزیون المسائیه در روز سه‌شنبه اظهار داشت که با توجه به نقض مداوم توافق آتش‌بس توسط اشغالگران، نیاز فزاینده‌ای به این سلاح‌ها وجود دارد.

او تأکید کرد که سلاح‌های مقاومت در دست مردم فلسطین باقی خواهد ماند و به هیچ طرف دیگری تحویل داده نخواهد شد.

الهندی در مورد گزارش‌هایی مبنی بر پیشنهاد آتش‌بس از سوی مقاومت با اشغالگران، توضیح داد که مقاومت در مورد آتش‌بس با میانجی‌ها انعطاف‌پذیری نشان داده است و تأکید کرد که مقاومت جدول زمانی مشخصی برای چنین آتش‌بس پیشنهاد نکرده است.

این مقام جهاد اسلامی در مورد مرحله دوم توافق آتش‌بس گفت که اسرائیل مانع ایجاد می‌کند و خواستار تحویل سلاح‌های مقاومت است.

وی خاطرنشان کرد که کشورهایی که نیروی بین‌المللی را در نوار غزه تشکیل می‌دهند، از انجام این کار خودداری کرده‌اند. معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی افزود که اسرائیل در طول دو سال جنگ، مقاومت را خلع سلاح نکرده و همچنین از مشارکت تشکیلات خودگردان فلسطین در اداره نوار غزه خودداری کرده است.

وی گفت کشورهایی که پیشنهاد مشارکت در نیروی بین‌المللی را داده‌اند، جزئیات بیشتری در مورد مکان‌های استقرار و اختیارات این نیرو درخواست کرده‌اند

او ضمن اشاره به رد مشارکت ترکیه توسط اسرائیل از میانجیگران خواست تا اسرائیل را برای انجام تعهدات خود تحت توافق غزه در مورد ورود کمک‌ها تحت فشار قرار دهند و هشدار داد که اگر اسرائیل به تعلل خود ادامه دهد، رنج مردم غزه ادامه خواهد یافت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه