English

یونیفل تأکید کرد تل‌آویو به بهانه‌سازی برای حملات ادامه می‌دهد

سخنگوی نیروهای یونیفل با رد ادعای تل‌آویو اعلام کرد طی یک سال گذشته هیچ فعالیت نظامی یا اقدام غیرقانونی از سوی حزب‌الله در مناطق مأموریتی این نیروها ثبت نشده است.

یونیفل
به گزارش خبرگزاری موج

، سخنگوی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان موسوم به یونیفل اعلام کرد طی سال گذشته هیچ فعالیت نظامی از سوی حزب‌الله یا اقدامی که از نظر این نیروها غیرقانونی تلقی شود در مناطق تحت عملیات ثبت نشده است. وی بیان کرد این در حالی است که رژیم صهیونیستی همچنان حملات هوایی و زمینی خود را علیه لبنان با بهانه فعالیت‌های نظامی حزب‌الله ادامه می‌دهد.

سخنگوی یونیفل ادامه داد: حزب‌الله به مفاد آتش‌بس توافق‌شده با تل‌آویو پایبند بوده است اما رژیم صهیونیستی با طرح ادعاهای مختلف به جنگ‌افروزی و تشدید تنش در مرزها ادامه می‌دهد. وی خاطرنشان ساخت داده‌های مأموریتی این نیروها هیچ‌یک از ادعاهای مطرح‌شده از سوی تل‌آویو را تأیید نمی‌کند.

سازمان ملل همچنین روند کاهش تعداد نیروهای یونیفل در لبنان را آغاز کرده و بر اساس اعلام این مجموعه حدود ۲۵ درصد از نیروها تا اوایل سال آینده میلادی از این کشور خارج خواهند شد. سخنگوی یونیفل بیان کرد علت این اقدام کاهش بودجه تخصیص‌یافته به این نیروها است و برنامه‌ریزی برای تکمیل روند کاهش نیروها در حال اجرا است.

در جمع‌بندی مأموریتی پیشین نیز گزارش شده بود رژیم صهیونیستی طی ۱۲ ماه گذشته بیش از ۱۰ هزار مورد نقض حریم هوایی و زمینی لبنان را مرتکب شده است؛ آماری که بار دیگر نقش تحریک‌آمیز تل‌آویو در تشدید تنش‌های مرزی را نشان می‌دهد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه