سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

سازمان ملل به طرح ترامپ برای توقف دائمی مهاجرت از کشورهای جهان سوم واکنش نشان داد

سازمان ملل در واکنش به اظهارات تازه رئیس‌جمهور آمریکا درباره توقف دائمی مهاجرت از کشورهای جهان سوم، بر ضرورت رعایت استانداردهای بین‌المللی حمایت از پناهندگان تأکید کرد.

سازمان ملل
به گزارش خبرگزاری موج

، سازمان ملل متحد نسبت به سخنان تازه رئیس‌جمهور آمریکا درباره توقف کامل و دائمی مهاجرت از کشورهای جهان سوم ابراز نگرانی کرد و خواستار پایبندی واشنگتن به تعهدات حقوق بشری و قواعد بین‌المللی حمایت از پناهجویان شد. نهادهای زیرمجموعه این سازمان یادآور شدند که کشورها موظف‌اند به افرادی که از ترور، جنگ یا خشونت گریخته‌اند، دسترسی به روند قانونی پناهندگی و حق ورود به خاک خود را بدهند.

کمیساریای عالی پناهندگان نیز خاطرنشان کرد که اکثریت پناهندگان در جوامع میزبان قانون‌مدار هستند و قصد دارند سهم مثبت در کشور محل اقامت خود داشته باشند. این موضع در شرایطی اعلام شد که تنش‌های داخلی آمریکا بر سر حضور نیروهای نظامی و مهاجران، پس از تیراندازی به دو عضو گارد ملی در نزدیکی کاخ سفید، افزایش یافته است.

حادثه اخیر که مظنون آن یک شهروند افغانستانی سابقاً عضو واحدهای ویژه وابسته به سازمان اطلاعات آمریکا بود، بهانه‌ای برای رئیس‌جمهور آمریکا شد تا وعده لغو سیاست‌های مهاجرتی دولت پیشین، بازنگری در وضعیت پناهندگان افغان و سخت‌گیری‌های تازه علیه مهاجرت را مطرح کند. کارشناسان هشدار می‌دهند چنین رویکردی می‌تواند موجب محدودیت بی‌سابقه در پذیرش پناهجویان و زیر سؤال بردن نقش آمریکا در نظام بین‌المللی حمایت از مهاجران شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه