سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

چین:

پرونده هسته‌ای ایران با فشار و تهدید حل نمی‌شود

نماینده دائم چین در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد که پرونده هسته‌ای ایران تنها از مسیر گفت‌وگو و همکاری پادمانی قابل حل است و استفاده از زور و فشار سیاسی نتیجه‌ای جز تشدید تنش نخواهد داشت.

نفت چین
به گزارش خبرگزاری موج

، نماینده دائم چین در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سخنانی رسمی اعلام کرد: مسئله هسته‌ای ایران از طریق اعمال زور قابل حل نیست و تنها یک راهکار سیاسی و دیپلماتیک در چارچوب آژانس می‌تواند بن‌بست موجود را رفع کند.

وی با اشاره به حملات رژیم صهیونیستی و ایالات متحده به تاسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران تأکید کرد این اقدامات نقض منشور سازمان ملل، اصول حقوق بین‌الملل و اساسنامه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است. وی افزود: ادامه چنین روندی نه‌تنها به کاهش اعتماد متقابل منجر نمی‌شود، بلکه فضای همکاری‌های فنی و نظارتی را نیز تضعیف می‌کند.

نماینده چین در بخش دیگری از سخنان خود با استناد به گزارش اخیر رافائل گروسی مدیرکل آژانس، عملکرد ایران در همکاری پادمانی و انجام بازرسی‌ها در تأسیسات صیانتی را مثبت ارزیابی کرده و از پیشرفت در تعاملات تهران و آژانس قدردانی نمود. وی تصریح کرد: با وجود این پیشرفت‌ها، سه کشور اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان) بدون توجه به تحولات اخیر، بار دیگر به سمت فعالسازی مکانیسم ماشه رفتند و فضای دیپلماتیک شکل‌گرفته میان ایران و آژانس را برهم زدند.

در بیانیه رسمی چین آمده است که کشورهایی که از زور برای حل بحران استفاده می‌کنند، مسئول مستقیم بن‌بست کنونی هستند. این بیانیه تأکید دارد تنها همکاری پادمانی، گفتگوهای مستمر و پرهیز از سیاست‌های فشار می‌تواند راه را برای بازگشت به توافق‌های گذشته باز کند.

نماینده چین در پایان از شورای حکام خواست تلاش‌های خود را بر تسهیل گفتگو میان ایران و آژانس متمرکز کند و از هرگونه اقدام سیاسی که ممکن است اختلافات را تشدید کند، بپرهیزد. وی اعلام کرد: چین از قطعنامه ضدایرانی آمریکا و سه کشور اروپایی حمایت نخواهد کرد و در رأی‌گیری رسمی، رأی منفی خواهد داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه