سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم

سه جسد دیگر صهیونیست‌ها همچنان در غزه است

شبکه‌های صهیونیستی گزارش دادند که پس از تحویل جسد یک اسیر اسرائیلی توسط مقاومت فلسطین، سه جسد دیگر همچنان در نوار غزه باقی مانده است.

حماس
به گزارش خبرگزاری موج

، در ادامه روند مبادله اسرا میان مقاومت فلسطین و رژیم اشغالگر، شبکه صهیونیستی کان گزارش داد که جسد یکی از اسرای اسرائیلی به نام «منی گودارد» از جنوب نوار غزه تحویل داده شده و هویت او مورد تأیید مقام‌های تل‌آویو قرار گرفته است. بر اساس این گزارش، سه جسد دیگر از اسیران اسرائیلی هنوز در غزه باقی مانده‌اند و ارتش اسرائیل در حال بررسی نحوه انتقال آن‌هاست.

به گفته شبکه ۲۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی، جنبش حماس به میانجی‌ها اطلاع داده است که عملیات یافتن و تحویل اجساد با دشواری‌های فنی و امنیتی روبه‌رو است و زمان بیشتری نیاز دارد. این رسانه افزود که احتمال دارد برخی از این اجساد در مناطق ویران‌شده خان‌یونس و رفح مدفون باشند.

گردان‌های عزالدین القسام (شاخه نظامی حماس) و سرایاالقدس (شاخه نظامی جهاد اسلامی) پنج‌شنبه‌شب جسد یکی از اسرای اسرائیلی را در جنوب نوار غزه به نمایندگان صلیب سرخ بین‌المللی تحویل داده بودند. طبق اعلام منابع میدانی، این جسد در جریان بازرسی نیروهای مقاومت در مناطق جنوبی کشف و در چارچوب توافق تبادل اسرا به طرف اسرائیلی تحویل داده شد.

«حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس در پی این تحول گفت: «ما برای تکمیل روند مبادله و تحویل تمامی اجساد صهیونیست‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن تلاش می‌کنیم»، اما شرایط جنگی و بمباران‌های مداوم، عملیات شناسایی را به‌شدت کند کرده است.

ناظران سیاسی باور دارند که مدیریت پرونده اجساد اسرای اسرائیلی بخشی از راهبرد مقاومت برای فشار بر تل‌آویو در دور جدید مذاکرات آتش‌بس است؛ مسئله‌ای که طی هفته‌های اخیر به یکی از محورهای اصلی گفت‌وگوهای میانجی‌گران مصری، قطری و آمریکایی در قاهره و دوحه تبدیل شده است.

منابع عبری‌زبان نیز گزارش داده‌اند که مقام‌های اسرائیل امیدوارند این روند طی هفته‌های آینده به‌صورت کامل انجام شود؛ با این حال، پیچیدگی میدانی در جنوب غزه و تداوم حملات، احتمال تأخیر در اجرای کامل توافق را افزایش داده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه