English

هشدار حماس درباره توجیه جنایات تل‌آویو از مسیر عادی‌سازی

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین اقدام قزاقستان در پیوستن به توافق‌های عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی را محکوم و آن را به منزله مشروعیت‌بخشی به جنایات تل‌آویو در غزه دانست.

حماس
به گزارش خبرگزاری موج

، جنبش حماس در بیانیه‌ای رسمی اقدام قزاقستان در پیوستن به روند عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی موسوم به «توافق آبراهام» را محکوم کرد و آن را گامی در جهت توجیه جنایات اخیر تل‌آویو علیه مردم بی‌دفاع غزه دانست.

در این بیانیه تأکید شده است که امضای چنین توافق‌هایی در شرایطی که اسرائیل با انزوای بین‌المللی و محکومیت گسترده افکار عمومی جهان روبه‌رو است، به‌نوعی تلاش برای مشروعیت‌بخشی به رفتار یک رژیم فاشیستی محسوب می‌شود. حماس یادآور شد سران اسرائیل در حال حاضر به‌عنوان جنایتکاران جنگی تحت پیگرد دیوان کیفری بین‌المللی قرار دارند و هرگونه ارتباط رسمی با آنها مغایر اصول انسانی و عدالت جهانی است.

حماس از تمامی کشورهای عربی و اسلامی خواست سیاست‌های خود را بر پایه حمایت از آرمان فلسطین و پایداری مردم این سرزمین تنظیم کنند، نه بر تکیه بر روابط سیاسی یا اقتصادی با اشغالگران.

این جنبش تأکید کرد تنها راه پایان دادن به بحران غزه و استمرار اشغال فلسطین، انسجام بین‌المللی در برابر رژیم صهیونیستی و تقویت مقاومت مردمی در مسیر تشکیل کشور مستقل فلسطین با پایتختی بیت‌المقدس است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه