English

خبرگزاری موج گزارش می دهد؛

۲ پرده از سفر جولانی به آمریکا/ آنچه ترامپ نتوانست مخفی کند

«رهبران آمریکا باید توضیح دهند که چرا اکنون و در شرایطی که ابومحمد الجولانی سوریه را تسلیم واشینگتن کرده، تحریم ها علیه سوریه را به صورت میدانی و واقعی لغو نمی‌کنند؟ چرا مانع از تجاوزات رژیم اشغالگر قدس به سوریه نمی شوند؟ به نظر می رسد در پس زمینه دیدار اخیر جولانی با ترامپ واقعیت‌هایی وجود داشت که قابل لاپوشانی نبودند.»

سفر جولانی به آمریکا
به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج

، ابومحمد الجولانی رئیس جمهور خودخوانده سوریه به تازگی در سفری عازم آمریکا شد و در کاخ سفید با دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور دیدار کرد. وی همچنین با شماری از مقام های نظامی آمریکایی نیز گفتگو و رایزنی‌هایی داشته است. سفر جولانی به آمریکا در نوع خود با بازتاب‌های مختلفی همراه شده با این حال، بسیاری از تحلیلگران به ویژه در آمریکا، به طور خاص به دو نکته قابل تامل در مورد این سفر اشاره داشته اند. موضوعی که حتی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا هم نتوانسته آن را مخفی یا لاپوشانی کند.

اول اینکه جولانی همان فردی است که سال ها در فهرست رهبران تحت تعقیب القاعده از سوی دولت آمریکا بوده و برای دستگیری وی جایزه نیز تعیین شده بود. با این حال، این فرد اکنون با ظاهری بزک کرده در کاخ سفید به دیدار رئیس جمهور آمریکا می رود. این مساله به قدری مضحک بوده که یکی از منتقدان آمریکایی در توئیتی گفته که "جنگ دولت آمریکا علیه تروریسم همواره یک دروغ بزرگ بوده و سفر جولانی به آمریکا و دیدارش با ترامپ و خوش‌ و بش کردن های دو طرف، گواهی روشن بر این مدعا است".

در حقیقت، حتی خود آمریکایی ها نیز اعتراف می کنند که کشورشان و رهبران آن به دنبال حقوق بشر و دموکراسی و آزادی نیستند و صرفا منافع خود را دنبال می کنند و در این مسیر از هر وسیله ای حتی نابود کردن کشورها و ملت ها بهره می برند. از این منظر، برای دونالد ترامپ مهم نیست که چه کسی اکنون رئیس جمهور سوریه است بلکه برای او این مهم است که فردی در راس قدرت باشد که سوریه را به او تسلیم کند.

وقتی این گزاره توسط ابومحمد الجولانی محقق شده، وی اجازه می یابد که به کاخ سفید بیاید و با رئیس جمهور آمریکا عکس یادگاری بگیرد و خوش و بش داشته باشد. در این چهارچوب، آمریکایی‌ها کلا فراموش می کنند که جولانی و دار و دسته اش همان‌هایی بودند که سال ها در عراق و سوریه حمام خون راه انداخته بودند.

نکته دوم اینکه رهبران غربی از جمله آمریکایی ها همواره نظام سیاسی سابق سوریه را به عنوان عامل بدبختی مردم این کشور معرفی می کردند. با این حال، آن ها اکنون باید توضیح دهند که چرا در شرایطی که ابومحمد الجولانی به طور کامل سوریه را تسلیم آن ها کرده و روابط خوبی با غربی ها دارد، با این حال، به سوریه کمک نمی کنند تا تمامیت ارضی خود را بازیابد و یا از تجاوزات رژیم اشغالگر قدس در امان باشد و یا وضعیت اقتصادی این کشور بهبود یابد؟

آیا سوریه چند‌تکه امروز از منظر آن ها از سوریه یکپارچه‌ای که پیشتر شاهد بودیم، کشوری بهتر به نظر می‌رسد!؟ آیا این تعریف را مردم سوریه هم قبول دارند؟ مهمتر از همه اینکه چرا دولت آمریکا در عمل تحریم های سوریه را لغو نمی کند و صرفا دست به بازی های تبلیغاتی می زند؟ به نظر می رسد که آمریکایی‌ها مدت زمان زیادی نتوانند بازیهای خود در مورد سوریه را ادامه دهند و خیلی زود نقاب از چهره واقعی آن ها و بلایی که سر سوریه و مردم این کشور آورده اند خواهد افتاد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه