سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

خبرگزاری موج گزارش می دهد؛

دونالد ترامپ و ماجراجویی جدید با سلاح های اتمی

فرمان اخیر ترامپ جهت ازسرگیری فوری آزمایش تسلیحات اتمی از سوی آمریکا، تناقضات جدی حکمرانی آمریکایی را پیش چشم جهانیان قرار داده است. این کشور از یک سو از این رهگذر سعی در قدرتنمایی برای جهانیان دارد اما در عمل، حرکت آن به این سمت صرفا واکنشی، و برای لاپوشانی ضعف های عدیده ای است که با آن ها رو به رو است.

ترامپ
به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج

، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به تازگی در یک اقدام قابل‌ تامل بر ازسرگیری فوری آزمایش سلاح های اتمی توسط کشورش تاکید کرده است. دستوری که با بازتاب های بین‌المللی گسترده ای رو به رو شده و البته که جی دی ونس معاون رئیس جمهور آمریکا هم تاکید کرده که تسلیحات اتمی بخشی لاینفک از امنیت ملی آمریکا هستند. ناظران و تحلیلگران مختلف بر این باورند که فرمان ترامپ در حوزه مذکور، با معانی مختلفی همراه است با این حال، در این رابطه، توجه به ۳ نکته ضروری است.

اول اینکه به نظر می رسد جهان بار دیگر باید شاهد ماراتن هسته ای میان روسیه و آمریکا باشد. ترامپ فرمان اخیر خود را در واکنش به انجام یک آزمایش اتمی از سوی روسیه صادر کرده و البته که روس ها هم تاکید داشته‌اند که تشدید تهدیدات از سوی کشورهای غربی علیه آن ها محرک آزمایش های هسته ای آن ها است. از این رو، عده ای از صاحب نظران بر این باورند که هیچ بعید نیست اگر جهان در وضعیت کنونی بار دیگر به فضای دوران جنگ سرد میان شوروی و آمریکا بازگردد. دورانی که در قالب آن تسلیحات اتمی از جایگاه ویژه ای برخوردار بود. موضوعی که خود از تشدید منازعات ایدئولوژیک و ژئوپلیتیک در جهان حکایت دارد.

نکته دوم اینکه دونالد ترامپ همان فردی است که به بهانه های واهی به تاسیسات هسته ای ایران حمله کرد تا به ادعای خود مانع از دستیابی ایران به سلاح های هسته ای شود. ایران کشوری است که بیشترین همکاری را با آژانس بین المللی انرژی اتمی داشته و در عین حال، بیشترین نظام بازرسی‌های این سازمان هم از ایران صورت گرفته است. حال رئیس جمهور یکچنین کشورِ مدعی، خود صراحتا دستور انجام آزمایش سلاح های اتمی را صادر می کند. اگر سلاح اتمی بد است پس چرا آمریکا این تسلیحات را دارد و آن ها را آزمایش می کند و اگر خوب است چرا ایران نباید داشته باشد؟ در این نقطه نیز تناقض بزرگ رئیس جمهور آمریکا پیش چشم جهانیان قرار گرفته است.

و در نهایت نکته سوم اینکه به نظر می رسد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مواجهه با طیف متنوعی از بازیگران مختلفی که آمریکا در محیط بین المللی با آن ها رو به رو است، راهی جز نمایش و بازیهای تبلیغاتی پیش روی خود نمی بیند.

به بیان ساده تر، وی بر آن است تا با صدور فرمان هایی نظیر ازسرگیری آزمایش های اتمی از سوی دولت آمریکا، به نوعی این پیام را به مردم آمریکا و جهانیان برساند که آمریکا از منظر قدرت رو به صعود است با این حال، واقعیت این است که آمریکای کنونی تحت ریاست جمهوری ترامپ برای فرار از بحران ها نیاز به حرکت به سمت اقدامات جنجالی دارد و بخش قابل توجهی از تحرکات آن انفعالی و واکنشی است. به بیان ساده تر، ترامپ با اقدامات تبلیغاتی سعی دارد واقعیت هایی را لاپوشانی کند که از قرارگرفتن آن ها پیش چشم جهانیان هراس دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه