English

آمریکا بازهم به یک قایق در دریای کارائیب حمله‌ور شد

پیت هگست وزیر جنگ آمریکا در پیامی از حمله جدید نیروهای آمریکایی به یک قایق در دریای کارائیب در روز سه‌شنبه (به وقت محلی) خبر داد و ادعا کرد که این قایق در حال قاچاق مواد مخدر به خاک آمریکا بوده است.

آمریکا
به گزارش خبرگزاری موج

​ به نقل از روزنامه انگلیسی گاردین، هگست در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) با انتشار یک کلیپ کوتاه از لحظه حمله به این قایق، نوشت: امروز به دستور دونالد ترامپ رئیس جمهور (آمریکا)، وزارت جنگ یکی از قایق‌های وابسته به سازمانی که یک گروه تروریستی شناخته شده است را هدف قرار داد.

وی همچنین ادعا کرد که بر اساس اطلاعات امنیتی تائید شده، این قایق در حمل غیرقانونی مواد مخدر در یکی از مسیرهای شناخته شده قاچاق به خاک آمریکا فعالیت داشته است.

هگست در ادامه با اشاره به اینکه این عملیات در آب‌های بین‌المللی در شرق اقیانوس آرام انجام شده است، یادآور شد: هیچ‌یک از نیروهای آمریکایی در جریان این حمله آسیب ندیده‌اند و دو قاچاقچی که سرنشین قایق هدف قرار گرفته بودند، کشته شدند.

وزیر جنگ آمریکا همچنین با بیان این ادعا که ارتش ایالات متحده هر کشتی را که قصد قاچاق مواد مخدر به آمریکا برای مسموم کردن شهروندان این کشور را داشته باشد، شناسایی و نابود خواهد کرد، افزود: حفاظت از میهن اولویت اصلی ما است و تروریست‌های عضو کارتل‌های مواد مخدر هیچ شانسی در برابر ارتش آمریکا ندارند.

به نوشته گاردین، حمله روز سه‌شنبه به گفته هگست منجر به کشته شدن ۲ نفر از سرنشینان این قایق شد و شمار قربانیان عملیات دولت ترامپ در آب‌های آمریکای جنوبی را به دست‌کم ۶۶ نفر در جریان حداقل ۱۶ حمله رسانده است.

به گزارش ایرنا، سناتورهای ارشد جمهوری‌خواه و دموکرات کمیته نیروهای مسلح آمریکا پیشتر اعلام کرده بودند که پنتاگون با وجود درخواست‌های مکرر، اطلاعات مربوط به حملات به قایق‌ها در دریای کارائیب را ارائه نکرده است.

تنش‌ها میان واشنگتن و کاراکاس طی چند هفته گذشته به اوج جدیدی رسیده، به نحوی که آمریکا حملات مرگباری علیه قایق‌هایی انجام داده است که به ادعای دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده، در حال قاچاق مواد مخدر از ونزوئلا در کارائیب بوده‌اند.

طی ۲ ماه گذشته، ارتش آمریکا مجموعه‌ای از ناو، جنگنده، بمب‌افکن‌ها، تفنگداران دریایی، پهپادها و هواپیماهای جاسوسی را در کارائیب مستقر کرده است. بمب‌افکن‌های دوربرد B-۵۲ نیز در مقابل سواحل ونزوئلا «رزمایش حمله با بمب‌افکن» انجام داده‌اند.

در حالی که تنش‌ها میان واشنگتن و کاراکاس رو به افزایش است، رئیس‌جمهور آمریکا همچنین استقرار و فعالیت نیروهای سازمان سیا را در ونزوئلا مجاز دانسته است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه