سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

عراق خواستار افزایش سهمیه تولید در اوپک شد

حیان عبدالغنی وزیر نفت عراق اعلام کرد مذاکرات رسمی بغداد با اوپک برای بازنگری در سهمیه تولید نفت آغاز شده و هدف، تطبیق سقف تعیین‌شده با ظرفیت فعلی تولید این کشور است.

نفت عراق
به گزارش خبرگزاری موج

، بر اساس اظهارات وزیر نفت عراق، این کشور در حال مذاکره برای بازنگری در سهمیه تولید خود نزد اوپک است؛ مذاکراتی که با توجه به ظرفیت فعلی ۵.۵ میلیون بشکه‌ای، می‌تواند توازن تاریخی عرضه در بازار جهانی نفت را تغییر دهد.

عبدالغنی تأکید کرد: عراق با وجود توان تولید بالاتر، به تعهدات تعیین‌شده از سوی اوپک پایبند مانده است. وی میزان صادرات فعلی را ۳.۶ میلیون بشکه در روز اعلام کرد و افزود: آتش‌سوزی اخیر در میدان نفتی زبیر در جنوب کشور هیچ خللی در روند صادرات ایجاد نکرده است.

صادرات نفت از منطقه کردستان نیز طبق گفته وزیر نفت، حدود ۱۹۵ هزار بشکه در روز است و در برخی روزها به ۲۰۰ هزار بشکه می‌رسد. این رقم پس از ازسرگیری خط لوله کرکوک–جیحان در اواخر سپتامبر به ثبات رسیده است؛ صادرات از این مسیر در ماه اکتبر برای نخستین بار پس از دو سال و نیم وقفۀ عملیاتی انجام شد.

تدابیر جدید اوپک برای محدودسازی تولید، همچنان عامل مرکزی حفظ ثبات قیمت‌های نفت خام است، اما تلاش عراق برای افزایش سقف تولید می‌تواند درگیری منافع ملی و جمعی را در میان اعضای گروه اوپک پلاس برجسته سازد.

پیش‌بینی شده است روند این مذاکرات تا نشست بعدی وزیران انرژی ادامه یابد؛ جایی که نتیجه نهایی مشخص خواهد کرد آیا عراق موفق به کسب سهمیه بیشتر در شرایط تردید نسبت به تقاضای جهانی نفت خواهد شد یا نه.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه