English

حزب‌الله لبنان شهادت سرلشکر محمد عبدالکریم الغماری را نشانه عزت امت دانست

دبیرکل حزب‌الله لبنان در پیامی خطاب به رهبر جنبش انصارالله یمن، شهادت سرلشکر محمد عبدالکریم الغماری فرمانده ستاد کل ارتش یمن را به او و ملت مقاوم این کشور تبریک و تسلیت گفت.

شیخ نعیم قاسم - معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان
به گزارش خبرگزاری موج

، شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان، در پی شهادت سرلشکر محمد عبدالکریم الغماری فرمانده ستاد کل ارتش یمن، پیامی تسلیت و تبریک خطاب به سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله، صادر کرد.

در این پیام که از سوی پایگاه خبری المنار منتشر شد، آمده‌است: «با نهایت حزن و اندوه، خبر شهادت فرمانده مجاهد سرلشکر ستاد محمد عبدالکریم الغماری را دریافت کردیم؛ فرمانده‌ای که در راه قدس و در مسیر دفاع از کرامت امت اسلامی، به همراه یاران خود در پی حمله بزدلانه دشمن صهیونیستی به شهادت رسید.»

شیخ نعیم قاسم در ادامه، این فقدان بزرگ را به رهبر انصارالله، نیروهای مسلح شجاع یمن، ملت سرافراز این کشور و خانواده شهید تسلیت گفت و از درگاه الهی خواست مقام او را رفیع گرداند. وی اضافه کرد که الغماری با شهادت خود، “شریف‌ترین نشان جهاد” را پس از سال‌ها فداکاری و رهبری شجاعانه نیروهای مسلح یمن در برابر ائتلاف صهیونیستی–آمریکایی دریافت کرد.

به گفته دبیرکل حزب‌الله، این فرمانده با ضربات کوبنده‌اش، خواب را از چشمان صهیونیست‌ها ربود و هیبت نیروهای آمریکایی را در دریای سرخ در هم شکست.

نعیم قاسم شهادت این مجاهدان را موجب عزت و کرامت امت اسلام دانست و تصریح‌کرد: «خون پاک شهیدان یمنی از صنعا تا صعده، با خون فلسطینیان، لبنانیان، عراقیان و ایرانیان در مسیر مقدس‌ترین آرمان، یعنی آزادی قدس شریف، درهم آمیخته است.»

در پایان پیام، دبیرکل حزب‌الله با تبریک به سرلشکر یوسف حسن المدانی برای انتصاب به عنوان رئیس جدید ستاد کل ارتش یمن، خاطرنشان کرد که این خون‌های پاک به اذن الهی، به پیروزی و عزت بزرگ امت منجر خواهد شد و راه مقاومت با اراده فرماندهان و ملت‌های وفادار ادامه می‌یابد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه