سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

سخنگوی طالبان:

دو کشور افغانستان و پاکستان برای اجرای آتش‌بس توافق کردند

سخنگوی دولت موقت افغانستان اعلام کرد به درخواست و تأکید پاکستان، آتش‌بس میان دو کشور از ساعت پنج و نیم عصر امروز اجرا می‌شود.

ذبیح الله مجاهد
به گزارش خبرگزاری موج

، سخنگوی دولت موقت افغانستان اعلام کرد به درخواست و تأکید پاکستان ، آتش‌بس میان دو کشور از ساعت پنج و نیم عصر امروز چهارشنبه به وقت محلی آغاز می‌شود.

خبرگزاری طلوع در حساب کاربری خود در ایکس گزارش داد که افغانستان با برقراری آتش‌بس میان دو کشور موافقت کرده است.

در این پیام ذبیح‌الله مجاهد ، سخنگوی دولت موقت افغانستان تصریح کرده است که اجرای آتش‌بس به درخواست رسمی پاکستان انجام می‌گیرد و هدف از آن کاهش تنش‌های مرزی و جلوگیری از درگیری‌های احتمالی در نقاط مرزی است.

در روزهای گذشته تنش‌های نظامی در نوار مرزی دو کشور افزایش یافته بود و برخی تحلیلگران از تلاش‌های میانجی‌گرانه کشورهای منطقه برای پایان دادن به چرخه درگیری‌ها خبر داده بودند.

با این توافق، انتظار می‌رود وضعیت امنیتی مرزهای مشترک افغانستان و پاکستان آرام‌تر شود و گفتگوهای سیاسی برای ثبات دوجانبه آغاز گردد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه