سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

موضع خصمانه لهستان علیه ایران در نشست لندن با محور جنگ اوکراین

وزیر خارجه لهستان در اظهاراتی غیرواقع‌گرایانه، بار دیگر ادعاهایی بی‌اساس علیه ایران مطرح کرد و تهران را به «ارسال پهپاد به روسیه» در جنگ اوکراین متهم ساخت؛ در حالی‌که وزارت امور خارجه ایران بارها این اتهامات را صریحاً رد کرده است.

وزیر امور خارجه لهستان
به گزارش خبرگزاری موج

، وزیر امور خارجه لهستان با طرح اتهامات بی‌پایه و غیرمستند علیه جمهوری اسلامی ایران، مدعی شد تهران پهپادهایی را برای استفاده در جنگ اوکراین در اختیار روسیه قرار داده است.

رادوسلاو سیکورسکی شامگاه سه‌شنبه در رویدادی در لندن، در ادامه این ادعاهای سیاسی گفت: «ایران باید از هدر دادن منابع خود جلوگیری کند و تبدیل به یک کشور عادی شود. همچنین لازم است تهران فقط برنامه‌ای هسته‌ای صلح‌آمیز را دنبال کند.»

وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به ادعای «رونمایی از پهپاد سرنگون‌شده شاهد-۱۳۶ در اوکراین»، از کشورهای اروپایی خواست حمایت نظامی از کی‌یف را افزایش دهند و حتی از دولت آمریکا خواست موشک‌های دوربرد تاماهاوک را برای حمله به زیرساخت‌های روسیه در اختیار اوکراین قرار دهد؛ رویکردی که از مواضع خصمانه و جنگ‌طلبانه او علیه روسیه و ایران حکایت دارد.

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که وزارت امور خارجه ایران بارها صریحاً اعلام کرده است سیاست جمهوری اسلامی ارسال سلاح یا پهپاد علیه اوکراین نیست و کشورمان هیچ نقشی در این درگیری ندارد.

سیکورسکی در ادامه با اشاره به رخدادهای هوایی اخیر در اروپا، از جمله مشاهده پهپادها بر فراز لهستان و جنگنده‌ها بر فراز استونی، گفت برای حفاظت از اروپا باید تجهیزات ضد پهپاد و سلاح‌های کوتاه‌برد در اختیار اوکراین قرار گیرد. او در پاسخ به پرسش خبرنگار رویترز درباره طرح ایجاد «دیوار پهپادی»، اذعان کرد که روسیه ممکن است بتواند به اعماق اروپا دسترسی پیدا کند.

در مقابل، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه این سناریوها را «پوچ و مزخرف» توصیف کرده است. با این حال، وزیر خارجه لهستان که از منتقدان دیرینه پوتین محسوب می‌شود، از اروپا خواست برای سه سال آینده نیز بر حمایت خود از اوکراین پافشاری کند.

تحلیلگران می‌گویند ادعاهای بی‌اساس سیکورسکی علیه ایران، بخشی از جریان سیاسی‌سازی پرونده پهپادها و تحریف نقش ایران در تحولات منطقه‌ای است که با هدف انحراف افکار عمومی از شکست‌های میدانی غرب در اوکراین انجام می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه