English

وزارت بهداشت غزه از شهادت ۱۵۱ نفر پس از دو روز آتش‌بس خبر داد

با وجود گذشت دو روز از آغاز آتش‌بس در نوار غزه، وزارت بهداشت این منطقه اعلام کرد قحطی و سوء تغذیه همچنان قربانی می‌گیرد و در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵۱ نفر از جمله ۱۱۶ پیکر خارج شده از زیر آوار به شهادت رسیده و ۷۲ مجروح جدید به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند.

غزه
به گزارش خبرگزاری موج

، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه امروز شنبه اعلام کرد مجموع شمار شهدا از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به مردم این سرزمین به ۶۷ هزار و ۶۸۲ نفر رسیده و تاکنون ۱۷۰ هزار و ۳۳ نفر نیز مجروح شده‌اند.

بنا بر اطلاعیه این وزارتخانه، در میان شهدا ۴۶۳ نفر از جمله ۱۵۷ کودک بر اثر قحطی و سوء تغذیه جان خود را از دست داده‌اند و ده‌ها پیکر جدید از زیر آوار بیرون کشیده شده است. این آمارها نشان می‌دهد بحران انسانی در غزه حتی پس از ایجاد آتش‌بس ادامه دارد و خطر مرگ ناشی از گرسنگی و کمبود دارو همچنان هزاران غیرنظامی را تهدید می‌کند.

منابع پزشکی هشدار داده‌اند که تخریب بیمارستان‌ها و انبارهای دارویی، نبود سوخت برای دستگاه‌های حیاتی و محاصره شدید غذایی، شرایطی فاجعه‌بار برای کودکان و زنان به وجود آورده است. این منابع از جامعه جهانی خواسته‌اند تا برای اجرای فوری مفاد انسانی توافق آتش‌بس و تضمین ورود پایدار کمک‌های غذایی و دارویی به غزه اقدام کنند.

جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) با هدف نابودی جنبش مقاومت حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست آغاز شد اما با شکست تل‌آویو در تحقق اهداف خود، این رژیم ناچار به پذیرش توافق آتش‌بس و تبادل اسرا شد.

در طول این جنگ، ارتش اسرائیل دست به حملات گسترده به مناطق مسکونی، مدارس، بیمارستان‌ها، اردوگاه‌های آوارگان و صف‌های توزیع مواد غذایی زد که سازمان‌های بین‌المللی آن را نمونه آشکار جنایت جنگی و نسل‌کشی دانسته‌اند.

جنبش حماس روز پنجشنبه با صدور بیانیه‌ای پایان رسمی جنگ در نوار غزه و آغاز روند تبادل اسرا را اعلام کرد. پس از آن ارتش رژیم اسرائیل روز جمعه خبر اجرای آتش‌بس را تأیید کرد و گفت نیروهایش در مناطق مشخصی مستقر خواهند ماند و جاده الرشید و صلاح الدین برای رفت‌وآمد از جنوب به شمال غزه باز شده است.

به گزارش خبرنگار الجزیره، از عصر جمعه مسیر بازگشت آوارگان فلسطینی به شهر غزه آغاز شده و خانوارهایی از مناطق مرکزی و جنوبی در حال حرکت به شمال هستند.

در همین زمینه، «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه، با اعلام تکمیل مرحله نخست عقب‌نشینی نیروهای صهیونیستی، از آغاز مهلت ۷۲ ساعته تبادل اسیران بین اسرائیل و حماس خبر داد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه