سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

وزیر خارجه ژاپن رژیم صهیونیستی را تهدید به تحریم کرد

وزیر خارجه ژاپن با تهدید رژیم صهیونیستی اعلام کرد: تخریب راه‌حل دو دولتی می‌تواند به اعمال تحریم‌های توکیو یا به رسمیت شناختن کشور فلسطین منجر شود؛ رویکردی که پیام آشکاری به سیاست‌گذاران تل‌آویو درباره آینده روابط است.

وزیر امور خارجه ژاپن
به گزارش خبرگزاری موج

، «تاکشی ایوایا» وزیر امور خارجه ژاپن، موضعی کم‌سابقه علیه رژیم صهیونیستی گرفت و هشدار داد که هرگونه اقدام برای نابودی پایه‌های راه‌حل دو دولتی، توکیو را به سمت بررسی گزینه‌هایی چون اعمال تحریم علیه اسرائیل یا شناسایی رسمی کشور فلسطین سوق خواهد داد.

ایوایا با اشاره به وضعیت بحرانی غزه، توقف فوری اقدامات یکجانبه اسرائیل، دستیابی به آتش‌بس پایدار، آزادی بی‌درنگ تمام اسرا و حمایت از ارسال کمک‌های بشردوستانه را ضروری دانست. وی همچنین بر اهمیت پایبندی همه طرف‌ها به طرح پیشنهادی رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، برای حل بحران غزه تأکید کرد.

بر اساس گزارش الجزیره، این هشدار ژاپن همزمان با حرکت «استیو ویتکاف» و «جارد کوشنر» نمایندگان آمریکا به سوی شرم‌الشیخ مطرح شد؛ جایی که قرار است آن‌ها به مذاکرات غیرمستقیم میان حماس و اسرائیل بپیوندند تا مسیر توافقی برای آزادی اسرا و پایان جنگ هموار شود.

منابع مطلع گفته‌اند، ران درمر، مشاور ارشد بنیامین نتانیاهو نیز در این نشست حضور خواهد داشت و نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر روز چهارشنبه وارد مصر می‌شوند تا مذاکرات را پیش ببرند.

این موضع‌گیری تازه ژاپن، فشار دیپلماتیک جدیدی بر تل‌آویو در بحبوحه طرح ۲۰ بندی ترامپ برای غزه ایجاد می‌کند، طرحی که در صورت اجرا می‌تواند مسیر آتش‌بس طولانی‌مدت و بازگشت ثبات نسبی به منطقه را فراهم کند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه