English

مذاکرات روز دوم میانجی‌ها و حماس در شرم‌الشیخ پایان یافت

مذاکرات روز دوم میانجی‌ها با هیأت حماس در شرم‌الشیخ مصر به پایان رسید و محور اصلی گفت‌وگوها شرایط آزادی اسرای اسرائیلی و عقب‌نشینی نظامیان اشغالگر بود.

حماس
به گزارش خبرگزاری موج

، یکی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین از پایان یافتن جلسه مذاکرات روز دوم بین میانجی‌ها و هیأت حماس در شهر شرم‌الشیخ مصر خبر داد.

به گفته یک منبع نزدیک به هیأت حماس که شبکه الجزیره آن را نقل کرده، این نشست بر محور آزادی اسرای اسرائیلی و خروج نظامیان اشغالگر از نوار غزه متمرکز بود.

هیأت حماس درخواست کرده است مراحل آزادی اسرای ارتش رژیم صهیونیستی با مراحل عقب‌نشینی کامل نیروهای اشغالگر مرتبط باشد و تأکید کرده آزادی آخرین اسیر باید همزمان با آخرین مرحله عقب‌نشینی انجام شود.

همچنین، اعضای هیأت مقاومت بر ضرورت دریافت تضمین‌های بین‌المللی برای توقف نهایی جنگ و خروج کامل ارتش اشغالگر از اراضی غزه تأکید کرده‌اند. این درخواست‌ها محور اصلی گفت‌وگوهای روز دوم در شرم‌الشیخ بوده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه