سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

حزب‌الله لبنان در دومین سالگرد طوفان‌الاقصی بر حمایت از فلسطین تأکید کرد

حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی، با تجدید پیمان با ملت فلسطین، این عملیات را نماد افشای ماهیت رژیم جنایتکار صهیونیستی دانست.

حزب الله لبنان
به گزارش خبرگزاری موج

، جنبش حزب‌الله لبنان به مناسبت دومین سالگرد عملیات قهرمانانه « طوفان‌الاقصی » بیانیه‌ای صادر کرد و ضمن تجدید پیمان با ملت فلسطین اعلام نمود که این عملیات چهره واقعی رژیم صهیونیستی را برملا ساخته است.

در این بیانیه آمده است ملت فلسطین، با صبر و پایداری در برابر مصائب، بالاترین درس عزت و کرامت را در برابر رژیمی ثبت کرده‌اند که از هر صفت انسانی تهی است، مورد حمایت آمریکا قرار دارد، قوانین بین‌المللی را زیرپا گذاشته و با جنایت، قتل‌عام، محاصره و آوارگی مردم غزه به دنبال تحقق برنامه‌های توسعه‌طلبانه است.

حزب‌الله امنیت و آینده منطقه را وابسته به وحدت کلمه و همکاری ملت‌های عربی و اسلامی در حمایت از مقاومت دانست و رژیم صهیونیستی را «غده سرطانی خبیث» توصیف کرد که باید پیش از گسترش ویرانی، ریشه‌کن شود.

این جنبش بر ادامه مسیر رهبران مقاومت سید حسن نصرالله و هاشم صفی‌الدین تأکید کرده و به شهدا، ملت فلسطین، مجاهدان و همه حامیان غزه از جمله ایران، یمن، عراق و آزادی‌خواهان جهان درود فرستاده است. همچنین مقاومت فلسطینی «حماسه‌ای اسطوره‌ای» خوانده شده که در برابر سرسخت‌ترین طواغیت جهان ایستاده است.

در پایان بیانیه تأکید شده است که این مناسبت در تاریخ جاودانه خواهد ماند و به اذن خداوند، سرزمین فلسطین به صاحبان واقعی خود بازمی‌گردد، حتی با وجود توطئه‌گران و سازشکاران.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه