سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

نتانیاهو از نخست‌وزیر قطر پس از حمله به دوحه عذرخواهی کرد

رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در جریان دیدار با رئیس‌جمهور آمریکا در کاخ سفید، طی تماس تلفنی با نخست‌وزیر قطر بابت حمله به دوحه عذرخواهی کرده است.

نتانیاهو
به گزارش خبرگزاری موج

، کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه گزارش داد بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل، پس از حمله اخیر به دوحه، طی تماس تلفنی با محمد بن عبدالرحمن آل‌ثانی نخست‌وزیر قطر از او عذرخواهی کرده است. این تماس در جریان دیدار نتانیاهو با دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در کاخ سفید صورت گرفته و محتوای آن به‌طور غیررسمی به رسانه‌ها درز کرده است.

بر اساس این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی پیش‌تر پایتخت قطر را با هدف ترور رهبران جنبش حماس مورد حمله قرار داد، اما این عملیات ناکام ماند و علاوه بر عدم تحقق اهداف اعلامی، واکنش‌های منفی گسترده‌ای در سطح جهان ایجاد کرد. افکار عمومی و برخی متحدان غربی اسرائیل نیز این اقدام را مغایر اصول دیپلماتیک و نقض آشکار حاکمیت ملی قطر دانستند.

عذرخواهی تلفنی نتانیاهو از نخست‌وزیر قطر، از سوی کارشناسان روابط بین‌الملل نشانه تلاش تل‌آویو برای کاهش فشارهای سیاسی و دیپلماتیک ارزیابی شده است؛ به خصوص که روابط با دوحه در روند مذاکرات مربوط به غزه و نقش قطر به عنوان میانجی اصلی، اهمیت بالایی دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه