English

گفت‌وگوی فرستاده آمریکا و نتانیاهو درباره مهار حملات در لبنان

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از دیدار «توماس باراک» فرستاده آمریکا با بنیامین نتانیاهو و سایر مقام‌های اسرائیلی درباره مهار حملات در لبنان خبر داد.

گفت‌وگوی فرستاده آمریکا و نتانیاهو درباره مهار حملات در لبنان
به گزارش خبرگزاری موج

،  شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که «توماس باراک» فرستاده آمریکا روز یکشنبه وارد اراضی اشغالی فلسطین شد و با مقام‌های بلندپایه این رژیم، از جمله بنیامین نتانیاهو نخست وزیر دیدار و گفت‌وگو کرد.

در جریان این سفر، باراک با نخست وزیر، وزیر امور راهبردی، وزیر خارجه و وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز ملاقات داشت. محور رایزنی‌ها، مهار حملات در لبنان و بررسی اقدامات لازم برای کنترل تنش در مرزهای شمالی بود.

به گزارش آکسیوس، این گفت‌وگوها بخشی از تلاش‌های واشنگتن برای اجرای ترتیبات امنیتی جدید میان اسرائیل، لبنان و سوریه به عنوان نخستین گام در مسیر عادی‌سازی احتمالی روابط است. این تلاش‌ها در شرایطی انجام می‌شود که جنگ غزه همچنان ادامه دارد و اسرائیل به دنبال کاهش خطر درگیری در مرزهای خود با لبنان و سوریه است.

مقام‌های آمریکایی تأکید کرده‌اند که این اقدامات در راستای فراهم‌آوردن چارچوبی توافقی برای آرام‌سازی اوضاع امنیتی و جلوگیری از گسترش دامنه درگیری‌ها در شمال اراضی اشغالی انجام می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه